Вoгник дo Дня мaтepi y Зaпciллi

90929298

85253724.jpg

«Усе на світі починається з мами» – про цю просту істину не забувають у Запсіллі. Щоб вшанувати нелегку жіночу долю та подякувати матерям за те, що виховали достойних дітей, 14 травня у Запсільському будинку культури відбувся святковий вогник «Шануймо матерів».

На свято були запрошені матері-героїні та багатодітні матері ( Влезько Т.Б., Чекалова В.В., Семісоріна В.В., Дудка Т.М., Ординець В.А., Петренко Н.Т., Скрипнікова О.М.), матері тих, хто захищав Україну в зоні АТО (Гейко Л.Ф., Ординець В.А., Колієнко В.П., Данильченко Г.О.), матері, чиї діти несуть службу в лавах ЗСУ (Роєнко Л.І., Ординець Н.В.), матері, що не жалкують любові для дітей, яких взяли під опіку (Симоненко В.О., Ординець В.В.) та матусі учасників художньої самодіяльності будинку культури.

Свято розпочалося із привітального слова старости села Влезько П.І..

00581401.jpg

Для дорогих мам співали Н.Корж, К. Білолюбська, С. Денисенко, А. Мороко, І. Лобанов, О. Заїка, П. Влезько, дует «Оксамит», ансамбль «Сузір’я». Яке ж свято без танців? Хлопчики виконали танок «Український», дитячий хореографічний колектив виконали танець «Ніжність», а на завершення запальний танець «Веселі молодиці» у виконанні колективу «Надія».

90929298.jpg

Після теплих слів привітань та вдячності, для шановних гостей свята було влаштоване чаювання та солодкий стіл, завдяки спонсорській допомозі Калініченка М.П. (директор ТОВ АФ «Псел»), Брюханя П.І. (фермер), та Влезько П.І.(староста села).
Любі наші матусі, нехай Матір Божа вас оберігає!
Т. Влезько,
Директор Запсільського БК

Є новини, цікаві теми? Пишіть [email protected] Телефонуйте 050-064-94-14

http://krasnews.at.ua/news/vognik_do_dnja_materi_u_zapsilli/2017-05-19-7797

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: