З 1 бepeзня oбмeжeнo pyx вeликoгaбapитнoгo тpaнcпopтy aвтoшляxaми Cyмщини

75760839

Голова Сумської облдержадміністрації Микола Клочко під час апаратної наради наголосив на необхідності ретельного контролю за дотриманням встановлених обмежень.

«Не легковий транспорт, не «швидка допомога» і не сміттєвози, а саме великогабаритний транспорт розбиває наші дороги, – підкреслив Микола Клочко. – Коли звертаєшся до підприємців, будівельників, представників агрохолдингів, щоб допомогли із ремонтом доріг, нас не чують. Ігнорують вони і наші вказівки щодо того, щоб автомобіль важив не більше 40 тонн. Я розумію, що багато у нас олігархів, особливо в агросекторі. Але ми, як чиновники, маємо робити свою роботу. Тож я наголошую, що порушники мають відповідати в рамках чинного законодавства».

Перший заступник голови обласної ради Анатолій РІЧКАЛЬ запропонував Миколі Клочку створити спільну обласну комісію, яка б здійснювала контроль за рухом великогабаритного транспорту за всіма основними напрямками автомобільного руху в області. За підсумками моніторингу доцільно було б робити звіти щодо кількості адмінпротоколів та коштів, отриманих від штрафних санкцій.

Нагадуємо, у зв’язку із значними деформаціями дорожнього покриття та з метою збереження його від подальшого руйнування при весняному перезволоженні верхніх шарів земляного полотна в період з 1 березня 2017 року по 15 квітня 2017 року вводиться обмеження руху транспортних засобів, інших самохідних машин і механізмів, автомобільними дорогами загального користування Сумської області з осьовим навантаженням понад 7 тс – на дорогах державного значення (національних, регіональних, територіальних) та з осьовим навантаженням понад 5 тс – на всій мережі автомобільних доріг місцевого значення (обласних, районних).

 

http://krasnews.at.ua/news/z_1_bereznja_obmezheno_rukh_velikogabaritnogo_transportu_avtoshljakhami_sumshhini/2017-02-28-7441
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: