З бaгнeтoм y пoшyкax їжi

50338910

 

До чергової частини Краснопільського відділення поліції звернувся мешканець села Запсілля з повідомленням про те, що до нього в будинок проник невідомий чоловік.

Поліцейські відразу виїхали на місце події. Біля домоволодіння постраждалого вони знайшли пакет з речами та багнетом до бойової зброї, який господарям не належав. Після проведення оперативно-розшукових заходів спільно з прикордонниками та кінологами, невідомий гість був знайдений. Ним виявився 21-річний солдат строкової служби, який знаходився у відпустці. В Краснопільський район він приїхав до знайомої. Зі слів гр. Т, до чужого будинку він заліз з метою знайти щось поїсти, що ж стосується багнета, то він стверджує, що знайшов його ще три місяці тому за межами військової частини та переховував у лісосмузі неподалік.

За даними фактами слідчим відділенням Краснопільського відділення поліції відкрито кримінальні провадження за ст. 162 (порушення недоторканості житла) та ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. За санкціями статей чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. – коментує тимчасово виконуючий обов’язки начальника Краснопільського відділення поліції Олексій Бондар.
Т. Пахомова.
інспектор Краснопільського ВП

 

http://krasnews.at.ua/news/z_bagnetom_u_poshukakh_jizhi/2017-05-13-7763
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: