ЗAБEЗПEЧEННЯ ТВEPДИМ ПAЛИВOМ CIМEЙ УЧACНИКIВ AНТИТEPOPИCТИЧНOЇ OПEPAЦIЇ У 2017 POЦI

32125522

Рішенням одинадцятої сесії 7-го скликання Сумської обласної ради 24.02.2017 були внесені зміни до Обласної програми соціального захисту населення на 2017-2021 роки, яка була затверджена 22.12.2016р. Порядком використання коштів обласного бюджету для забезпечення твердим паливом (дровами) сімей учасників антитерористичної операції, який включений до зазначеної програми передбачено надання права вибору заявникам щодо забезпечення твердим паливом чи виплати компенсації готівкою.

Виплата компенсації готівкою в сумі 2500 гривень або забезпечення твердим паливом (дровами) в обсягах 5 кубічних метрів твердолистяних або 6 кубічних метрів шпилькових та м’яко листяних порід учасникам антитерористичної операції здійснюється за місцем реєстрації один раз на рік на домогосподарство.

Забезпечення твердим паливом (дровами) сімей учасників антитерористичної операції або виплата компенсації на його придбання надається у разі, коли житлове приміщення не забезпечене електро-, тепло- або газопостачанням для опалення.

Особа або уповноважений член пільгової категорії сім’ї подає заяву довільної форми, в якій зазначається її вибір щодо забезпечення дровами або надання компенсації готівкою, письмова згода на обробку персональних даних.

До заяви додаються:

а) копія паспорта заявника;

б) довідка про те, що житлове приміщення забезпечується опаленням із застосуванням твердого палива та не забезпечується електро-, тепло- або газопостачанням для опалення;

в) копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера заявника;

г) копія документа компетентного органу, що засвідчує участь особи в антитерористичної операції;

д) довідка про склад сім’ї з місця реєстрації;

е)реквізити рахунку в уповноваженому банку, на який перераховуватиметься компенсація (у разі надання компенсації).

Відшкодування витрат здійснюється (у межах 2500 гривень вартості твердого палива (дров) з урахуванням доставки) постачальнику на підставі договору постачання у безготівковій формі або здійснюється виплата компенсації готівкою в сумі 2500 гривень за рахунок субвенції з обласного бюджету місцевим бюджетам управлінням соціального захисту населення Краснопільської районної державної адміністрації.

За додатковою інформацією необхідно звертатися до управління соціального захисту населення Краснопільської районної державної адміністрації каб. № 3, тел. 72258.

 

http://krasnews.at.ua/news/zabezpechennja_tverdim_palivom_simej_uchasnikiv_antiteroristichnoji_operaciji_u_2017_roci/2017-02-28-7443
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: