ЗAТPИМAНO ЧOЛOВIКA, КOТPИЙ БIЛЬШE POКУ ПEPEXOВУВAВCЯ ВIД CЛIДCТВA (OНOВЛEНO)

Правоохоронці Краснопільського району знайшли та затримали 35-річного громадянина, що обґрунтовано підозрюється в убивстві дружини та побитті сусідки.

Близько року тому одне з сіл Краснопільського району приголомшила страшна звістка – молодий чоловік, приревнувавши свою дружину, наніс їй більше 20 ударів ножем. Під «гарячу» руку ревнивця потрапила й сусідка, в господі якої сталась трагедія.

«Зрозумівши, що накоїв біди, зловмисник того ж дня виїхав до сусідньої держави, де й переховувався весь цей час від слідства та правоохоронних органів. – Коментує ситуацію начальник Краснопільського відділення поліції Віталій Дейниченко. – Проте йому все ж таки довелось повернутися на батьківщину. Впродовж години наші розшуковці затримали 35-річного чоловіка та наділи на нього кайданки».

Нині стосовно підозрюваного ведуться слідчі дії в рамках кримінального провадження, відкритого за ознаками ч. 2 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) та ч.1 ст. 115 (навмисне убивство) Кримінального кодексу України. Щодо нього обрано запобіжний захід «тримання під вартою», й нині він перебуває у слідчому ізоляторі – повідомляє сектор комунікацій Головного управління Національної поліції України в Сумській області

 
Від сайту: адміністрація сайту не несе відповідальність за зміст даної публікації і може не поділяти думку його авторів.

 

http://krasnews.at.ua/news/zatrimano_cholovika_kotrij_bilshe_roku_perekhovuvavsja_vid_slidstva_onovleno/2015-11-13-5691
Поділитися цим:
Loading Likes...

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: