Збipнa дepжcлyжбoвцiв Краснопільщини – дpyгa в oблacтi

 

37549149.jpg

Традиційно напередодні Дня державного службовця в м.Суми проходить обласна спартакіада серед збірних команд державних службовців з метою пропаганди здорового способу життя, залучення державних службовців до занять фізичною культурою та спортом, організації дозвілля та активного відпочинку, розвитку найбільш популярних видів спорту. Це свято спорту вдалося зробити яскравим, видовищним, насиченим емоціями та гарним настроєм, що налаштували та надихнули учасників спартакіади на спортивні перемоги.

Участь у спартакіаді взяло14 команд, серед яких була і команда Краснопільського району на чолі із головою Краснопільської райдержадміністрації Юрієм Яремчуком.

Відповідно до програми Спартакіади спортивні змагання проводилися з таких видів спорту: футзалу, волейболу, настільного тенісу, шахів і шашок.

Загалом спартакіада пройшла дуже емоційно, відчайдушно, спортсмени продемонстрували добру спортивну форму, завзятість, азарт, гарний настрій. Також змагання налаштували працівників держслужби на нові перемоги, а найголовніше – згуртували колективи у неформальній обстановці.

За результатами спартакіади наші спортсмени посіли почесне ІІ загально-командне місце, отримавши при цьому масу позитивних емоцій та заряд енергії на весь робочий тиждень. Слід відзначити Придатко Оксану, яка посіла І місце в змаганнях з шахів та шашок. Збірна команда з футзалу посіла ІІ місце, поступившись лише команді облдержадміністрації.

– Хочу висловити слова подяки працівникам, які відстоювали честь та гідність Краснопільського району на обласних змаганнях серед держслужбовців. Спартакіада пройшла успішно та досягнуто найголовнішого результату, а саме здоровий та активний відпочинок в дусі взаєморозуміння і дружби, – зазначив Юрій Яремчук.
Інф. Краснопільської РДА

 

http://krasnews.at.ua/news/zbirna_derzhsluzhbovciv_druga_v_oblasti/2017-06-25-7971
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo
Поділитися цим:
Loading Likes...

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: