Зepнo нa дocтaтoк, a цyкepки – нa paдoщi

16326462

Зима. Вкрита білою скатертиною матінка-земля, а під ніжним її пухом – спить уся природа. Під сонячним промінням виблискує сніг, ніби напередодні посипали землю сріблом. Хіба ж це не казково! Дивишся у далечінь, і охоплюють різнокольорові мрії! На мою думку, кожна пора року є чарівною, красивою, захоплюючою і магічною…59618840.jpg

Добігають кінця новорічні свята, тож хочу поділитися враженнями про виступ дітлахів у сільському будинку культури, присвячений Щедрівці. Його організаторами були завідуюча Осоївським будинком культури Н. Г. Скоропад та бібліотекар Л. В. Біденко.

Присутніх зустрічало святково прикрашене фойє: новорічна ялинка, вбрана, немов багата пані, на стінах сніжинки і гірлянди виблискували різними кольорами веселки. Зайшовши до приміщення, ніби потрапляєш до чарівного палацу. На мить здалося, що це казка, казка, яка немає кінця. І дійсно, через лічені секунди з’явились перші казкові герої: Дід Мороз із мішком, а в ньому – зерно на достаток, а цукерки – на радощі, Снігуронька з привітаннями і побажаннями, Господар із Господинею, щедрівники, Баба – Яга, Кощій, Буратіно, П’єро, Мисливець, Дід, Баба, Колобок, Пес-Дружок, Свинка, Вовк, Ведмідь, Червона Шапочка, Циганка та завжди сварливі між собою Параска та Палажка. До речі, ці дві героїні додали глядачам вибухових емоцій, які проводжали їх добрими відгуками та гучними оплесками.

Також лунали пісні на новорічну тематику у виконанні Наталії Скороход, Віктора Денисенко, Юлії Лазоренко та Валерії Денисенко.

За традицією після виступу організатори пригостили всіх героїв свята гарячим чаєм, печивом та цукерками. Діти, як і ми, глядачі, залишились задоволеними святковим дійством і щиро вдячні всім, хто брав у ньому участь.
О. ДЕНИСЕНКО,
с. Осоївка.

 

http://krasnews.at.ua/news/zerno_na_dostatok_a_cukerki_na_radoshhi/2017-01-22-7300
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: