Злoчин i пoкapaння

s92453105

Патрульною поліцією міста Дніпро був затриманий гр. Б, житель села Мезенівка, який з січня 2016 року знаходився в розшуку за ухилення від відбування покарання не пов’язаного з позбавленням волі за скоєння тяжкого злочину та території Краснопільського району.
Національна поліції України – це єдиний орган, робота якого налагоджена та систематизована для досягнення більш ефективних результатів в боротьбі зі злочинністю, забезпеченні прав і свобод людини та підтриманні публічної безпеки і порядку.

Законодавством України передбачено призначення більш м’якого покарання за вчинення злочину у випадках, якщо особа позитивно характеризується з урахуванням її колишніх заслуг перед суспільством та державою, позитивно виявила себе вже після вчинення злочину та ін.. Проте, якщо незважаючи на застосування випробувального терміну, особа продовжує порушувати закон – на неї очікує суворе покарання.

Так, патрульною поліцією міста Дніпро був затриманий гр. Б, житель села Мезенівка, який з січня 2016 року знаходився в розшуку за ухилення від відбування покарання не пов’язаного з позбавленням волі за скоєння тяжкого злочину та території Краснопільського району, а саме зберігання вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу.
По даному факту працівники Краснопільського відділення поліції негайно вирушили до міста Дніпра та відконвоювали правопорушника до Краснопільського відділення поліції.

Вироком Краснопільського районного суду гр. Б було призначено покарання строком на 4 роки позбавлення волі.
«Відсутність бажання повернутися на вірну дорогу привело правопорушника до більш сурового покарання. Нехай цей випадок стане наглядним прикладом для всіх та, можливо, зупинить когось від прийняття хибного рішення.» – коментує т.в.о. начальника Краснопільського ВП Костянтин Заіка
Т. Пахомова,
інспектор Краснопільського ВП

Є новини, цікаві теми? Пишіть [email protected] Телефонуйте 050-064-94-14

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: