З Воскресінням Христовим!

hv

Хай мир у серці Вашому панує. Хай ангел Божий щастя Вам дарує. Ісус Христос – здоров’я шле з небес. Христос Воскрес! Воістину Воскрес! Завтра ми будемо святкувати Світле Воскресіння Христове. Громадський портал вітає своїх читачів з святом! Від усього серця бажаємо миру в родинах, миру в країні, миру у світі. Будьте здорові! Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Читати далі »

Помер оперний співак Дмитро Гнатюк

gnatyc

Пішов з життя видатний оперний співак, режисер, педагог, Герой України Дмитро Гнатюк. Про це повідомив ректор Національної музичної академії Володимир Рожок, пише газета «День». «Минулого року в Академії відзначили 90-річчя знаменитого баритона. Хоча 2016 був непростим для Дмитра Михайловича, але він мужньо боровся з хворобою. Смерть художника – важка втрата для всього мистецтва нашої країни, а його ім’я ще за […]

Читати далі »

5 травня стартує основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання!

zno2016

Інформація для батьків та випускників! 5 травня стартує основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання! 5 травня тестуванням з української мови і літератури розпочинається основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року. 11 травня тестування з математики, 13 травня- з історії.

Читати далі »

Мешканці прикордоння намагалися “сплавити” на Росію трьох бичків

hudoba

Пізно ввечері прикордонний патруль відділу “Краснопілля” за кількадесят метрів від держрубежу на напрямку між українським населеним пунктом Грабовське та російським Старосілля затримав порушника, який намагався незаконно переправити через кордон бичка. Годиною пізніше військовослужбовці мобільного підрозділу неподалік від кордону на цьому ж напрямку затримали ще одного українця, який також намагався переправити до Росії двох бичків, пише Depo.Суми з посиланням на прес-службу […]

Читати далі »

Оголошення!

6 травня 2016 року о 10.00 годині в приміщенні актової зали відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА буде проведена нарада з приводу початку Першості Краснопільського району з футболу 2016 року! На нараду запрошуються сільські/селищні голови та представники футбольних команд! З собою мати заявку команди на Першість з футболу.

Читати далі »
1 2 3 19