07.07.2017 – cтaнe щacливим вiдлiкoм бeзкiнeчнoгo пoдpyжньoгo щacтя

75728068

 

З давніх давен одруження завжди було однією з важливих, хвилюючих і урочистих подій у житті людини. Минали часи, спливали століття, падали імперії, виникали нові держави, на зміну одним народам приходили інші, але незмінним залишається потяг молодих людей до кохання, до єднання у міцну сім’ю, продовження роду свого. І в цьому закладений великий зміст життя людини, оновлення народу, продовження життя. Саме слово «весілля» свідомістю людей сприймається як радість, веселість, щастя… Це є урочистий момент не тільки для двох люблячих сердець чи двох родин, члени яких складають нову сім’ю, а й для всієї великої родини, друзів, знайомих, сусідів – далеких і близьких, званих і незваних.

І тому плануючи укласти шлюб молоді обирають пору року, місяць та дату реєстрації шлюбу виходячи із традицій своєї родини, давніх народних вірувань, тощо. Адже стоячи на порозі нового життя людині властива віра та надія на краще майбуття, злагоду та щастя у родині, безмірне полум’яне кохання…

Нинішній рік у своєму числовому записі має три сімки – 07.07.2017.

Так, звуковий ряд містить сім нот, художній спектр складається з семи кольорів, тиждень містить сім днів, «сім разів відміряй, один – відріж», так говорить народне прислів’я. Число 7 наскрізною лінією проходить через багато в нашому житті. Однак число само по собі, без прив’язки до чогось важливого, не має особливого сенсу для нас. Зовсім інша справа, коли ця дата є датою укладення шлюбу, адже число «7» є символом вічного життя.

І саме з цього дня – 07.07.2017- наречені розпочинають своє подружнє життя – 89 пар молодят стануть чоловіком та дружиною, дві із яких завдяки проекту «Шлюб за добу».

Так, цього дня звучатимуть весільні марші у Ковпаківському та Зарічному у місті Суми відділах драцс, у місті Шостці, Конотопі, Глухові та Охтирці, Лебедині та Ромнах. На рушничок щастя стануть наречені у Білопіллі, Великій Писарівці, Краснопіллі та Кролевці, Липовій Долині та Путивлі. У цей день народилися нові сім’ї у Сумському, Шосткинському та Ямпільському районах.

І нехай не тільки цей день – 07.07.2017 – стане щасливим відліком безкінечного подружнього щастя, проявом поваги і розуміння один до одного, виявом любові та турботи на довгі і щасливі роки, але й для всіх інших молодят які поєднали чи поєднають свої серця і долі в нинішньому році. Адже лише міцне, взаємне кохання, взаємна довіра і терпіння, постійне бажання віддати коханій людині тепло і радість свого серця стане запорукою довгого і щасливого подружнього життя.

Краснопільський районний відділ
державної реєстрації актів цивільного
стану Головного територіального
управління юстиції у Сумській області

 

http://krasnews.at.ua/news/07_07_2017_stane_shhaslivim_vidlikom_bezkinechnogo_podruzhnogo_shhastja/2017-07-06-8029
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: