Aвтoмoбiль-пepeвepтeнь зaтpимaли нa Кpacнoпiльщинi

s22629026

У Краснопільському районі прикордонники Сумського загону затримали автомобіль-порушник з подвійним комплектом номерних знаків.
s33152712.jpg
Прикордонний патруль, який ніс службу неподалік від кордону на напрямку між російським населеним пунктом В’язове та українським Попівка, спостерігав рух транспортного засобу від лінії держрубежу в тил території України. Негайно висунувшись на вказаний напрямок, прикордонники зупинили та затримали автомобіль ВАЗ-21099 під керуванням громадянина України.

s73598954.jpg

Під час огляду автівки вартові кордону в багажному відділенні транспортного засобу виявили два комплекти номерних знаків, української та російської реєстрації, з яких останні відповідають свідоцтву про реєстрацію даного автомобіля. Чоловік зізнався правоохоронцям, що він незаконно перетнув російсько-український кордон автомобілем, про що свідчать виявлені відповідні ознаки порушення держрубежу на вказаному напрямку.

Наразі транспортний засіб доставлено до прикордонного підрозділу, встановленим порядком буде переданий працівникам фіскальної служби. За незаконне перетинання державного кордону України 29-річному жителю прикордоння доведеться відповідати у суді.

 

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: