COЦIAЛЬНИЙ ПPAЦIВНИК ПPOТИ ГPAБIЖНИКA

29224281.jpg

Аби розжитися металом, неодноразово судимий житель Краснопілля вдень проник на город самотньої 81-річної місцевої пенсіонерки. Коли ж господиня вдарила на сполох, він її побив. Невідомо, які наслідки для бабусі мала б ця подія, якби не нагодилася соціальний працівник Краснопільського територіального центру Раїса Василівна Голова На знімку) Попри погрози з боку грабіжника, не гаючи ані хвилини, жінка викликала на допомогу постраждалій медиків та поліцейських і описала прибулим розшуковцям його прикмети.

Як згодом розповів сам зловмисник, до старенької в город він заліз в пошуках металу. На земельній ділянці викопав металеві труби та вже планував їх здати на пункт збору металобрухту, коли господиня помітила непроханого «гостя». На умовляння та спроби зупинити його чоловік, користуючись очевидною перевагою в силі, завдав бабусі кілька ударів по голові та попрямував до виходу. Виходячи з подвір`я, зловмисник зустрів соціального працівника, яка принесла своїй підопічній продукти. На зауваження жінки він відповів нецензурною лайкою та подався геть.

«Того ж таки дня наші полісмени з‘ясували особу невідомого грабіжника та розшукали його. З‘ясувалось, що він ще не встиг розпорядитись своєю «здобиччю», тож відібране бабусине майно знайшли та вилучили, – коментує начальник Краснопільського відділення поліції Костянтин Заіка. – Щодо самого зловмисника відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». У відповідності до санкції якої зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 8 років».

Відтак, долю «любителя» чужого майна на кілька найближчих років вирішить суд.
Інф. “Перемоги”

Є новини, цікаві теми? Пишіть [email protected] Телефонуйте 050-064-94-14

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: