Cyмщинa y тpидeннiй жaлoбi зa зaгиблими apтилepиcтaми

42183495

У Сумській області оголошено триденну жалобу за загиблими в зоні АТО бійцями 27-го Сумського реактивного артилерійського полку.15942204.jpg

Відповідне розпорядження підписав голова облдержадміністрації Володимир Шульга, інформує прес-служба ОДА.

«У зв’язку із загибеллю військовослужбовців із Сумської області, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України у ході антитерористичної операції на сході країни, 5, 6 та 7 вересня 2014 року оголошено днями жалоби», – йдеться у розпорядженні.

Телерадіокомпаніям області рекомендовано внести відповідні зміни до програм телебачення та радіомовлення.

У ці дні в області буде припинено проведення розважальних та святкових заходів, приспущено Державний Прапор України на будинках місцевих органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій.

У зв’язку з трагічними подіями керівництво Сум прийняло рішення про відміну урочистостей з нагоди Дня міста, які мали проходити 5, 6 та 7 вересня.

 

За даними міської влади Сум, у середу близько 22.30 базовий табір 27-го Сумського реактивного артилерійського полку поблизу Старобільська був обстріляний з території Російської Федерації з реактивної системи залпового вогню «Смерч». Унаслідок цього засипало бліндаж та ангар із технікою, де перебували бійці. Кількість загиблих коливається від 15 до 18 чоловік.
Джерело:
http://www.ukrinform.ua/ukr/news/sumshchina_u_tridenniy_galobi_za_zagiblimi_artileristami_1969887
09:38, 05.09.2014
Сумщина у триденній жалобі за загиблими артилеристами

 

http://krasnews.at.ua/news/sumshhina_u_tridennij_zhalobi_za_zagiblimi_artileristami/2014-09-06-4264

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: