Дapyємo пocмiшки дiтям!

39199870.jpg

Протягом понад трьох годин кращі сумські артисти дарували справжнє свято дітлахам с. Угроїди. 28 жовтня на запрошення директора місцевого Будинку культури Світлани Бондаревої до Угроїдів завітали учасники регіонального проекту «Даруємо посмішки дітям», що проводять яскраві розважальні та розвиваючі свята для дітей Сумщини. На свято, приурочене до початку осінніх шкільних канікул, зібралося понад 100 дітей та їхніх батьків. І маленькі, і дорослі мешканці Угроїдів були у захваті від розважальної програми.

За традицією, виступ розпочала ростова лялька «Панда», з якою діти та їхні батьки робили яскраві фото та селфі. Продовжили програму аніматори, що протягом 2 годин розважали малечу конкурсами, розвагами та запальними танцями.
Між виступами аніматорів дітей чекало вражаюче «Шоу мильних бульбашок», а по завершенню свята кожна дитина отримала солодкий подарунок та набір кольорових олівців.

«Це велика рідкість – в наш складний час влаштувати для дітей таке масштабне свято, – розповідає директор Будинку культури с. Угроїди Світлана Бондарева. – Це було надзвичайне дитяче шоу, і дуже приємно, що такі розважальні програми доступні не лише в обласному центрі, але і в районах, зокрема, і для діточок Краснопільщини».

Не приховують емоцій і батьки, що привели своїх дітей на свято: «Малечі дуже сподобалося, це прекрасний захід, і дуже корисний. Дуже приємно, що організатори свята не забувають про дітей з різних населених пунктів. Бо далеко не кожен зможе, наприклад, вивезти дитину на вихідні в Суми, в якійсь розважальний центр. А тут, прямо у нас – така шикарна програма. Просто немає слів! На серці просто стає тепліше, коли відчуваєш таку увагу!».

08097382.jpg

Свято в Угроїдах – далеко не перший захід, проведений для дітей Сумщини в цьому році Благодійним фондом «Наше майбутнє – діти» за підтримки депутата обласної ради Андрія Кисіля. Спілкуючись з батьками, з працівниками Угроїдського Будинку культури, Андрій Юрійович говорить: навіть такі невеличкі, але реальні справи – завжди краще, ніж гучні, але порожні слова:

«Дітям зовсім неважливо, хто і як організував для них такі свята. Головне, що вони отримали величезний заряд позитиву, яскраві емоції, прекрасний настрій. І я хочу звернутися до всіх дорослих: давайте частіше дарувати посмішки дітям. Якщо кожен із нас, звісно, по мірі своїх можливостей, буде радувати таку малечу – то світ навколо нас стане добрішим!».

Є новини, цікаві теми? Пишіть [email protected] Телефонуйте 050-064-94-14

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: