Для цyкpoзaвoдy шyкaють нoвoгo iнвecтopa

35946726

Новим власником Угроїдського цукрозаводу може стати компанія «Українські аграрні інвестиції». Про це під час традиційної серпневої конференції освітян району повідомив голова Краснопільської райдержадміністрації П. П. Кідіменко.
За словами Петра Петровича, зараз йдуть пошуки інвестора, який би сприяв відновленню заводу, котрий наразі припинив роботу. Серед потенційних претендентів і компанія «УАІ», з генеральним директором якої О. М. Костенком тривають переговори.

– Результати будуть відомі десь за тиждень, – прокоментував сайту П. П. Кідіменко. – Наше завдання – щоб завод працював. Я впевнений, що все буде в порядку.

Нагадаємо, що минулого року після чотирьох років простою завдяки інвестору в особі ТОВ «УК.АЗ.-Дружба» була спроба реанімувати завод. Тоді тут було перероблено понад 100 тисяч тонн цукрових буряків. Ось минулорічний репортаж про візит на цукрокомбінат губернатора Сумщини http://krasnews.at.ua/news/vid_brukhtu_do_cukru/2011-10-18-1238

Також голова райдержадміністрації повідомив, що 12 вересня район має відвідати голова Сумської ОДА Ю. П. Чмирь. В ході візиту обговорюватимуться питання добудови мосту через річку Крива та робота Наумівського спритзаводу.

http://krasnews.at.ua/news/dlja_cukrozaodu_shukajut_novogo_investora/2012-08-31-2061

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: