Дo poбoти включилиcя пocтiйнi кoмiciї paйpaди.

88821578.jpg

17 грудня під головуванням Віктора Мороза за участю голови районної ради Віталія Савоненка відбулось перше засідання постійної комісії районної ради з питань земельних відносин, агропромислового комплексу, промисловості, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього природного середовища.

Затвердивши порядок денний свого засідання, комісія спочатку обрала заступника голови комісії, ним став Василь Жданько, секретарем обрали Михайла Криванича.
Потім депутати затвердили план роботи своєї комісії на 2016 рік.

Також комісія розглянула питання про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки окремих земельних ділянок, про втрату чинності районної програми використання та охорони земель району на 2007-2015 роки, з відповідною інформацією виступив начальник відділу Держгеокадастру в Краснопільському районі Олексій Чепусенко.

Питання погодження проекту землеустрою щодо встановлення і зміни меж населеного пункту село Барилівка Сінніської сільської ради було розглянуто з виїздом на місце в с. Барилівка за участю Сіннівського сільського голови Олександра Гукова.

Комісія рекомендуватиме черговій сесії районної ради включити до порядку денного всі зазначені питання та вирішити їх позитивно.

83206139.jpg

На своє перше засідання 18 грудня в повному складі зібралася постійна комісія районної ради мандатна, з питань депутатської діяльності, етики, законності та правопорядку.

На першій сесії районної ради (другому пленарному засіданні), її головою, як і в попередньому скликанні, було обрано Любов Кононенко. Вона ознайомила присутніх з порядком денним, що пропонується до розгляду.

Цього дня депутати одноголосно обрали заступником голови комісії – Віталія Дейниченка і секретарем комісії Віктора Побідинського, затвердили план роботи комісії на 2016 рік, заслухали керуючого справами виконавчого апарату районної ради Тетяну Наумову “Про звіт про виконання плану роботи районної ради на 2015 рік та план роботи ради на 2016 рік”.

Під час обговорення від депутата Миколи Приходька поступила пропозиція включити до плану роботи на перший квартал питання “Про стан використання земель державної власності та проектних доріг”.

Потім розглянули про закріплення депутатів за сільськими і селищними радами та лист від депутата Любові Капинус про виключення із Регламенту районної ради чисельного обмеження складу депутатської фракції, як таке, що суперечить чинному законодавству.

В ході дискусії депутати висловили свої думки і не дали згоди щодо позитивного вирішення піднятого у листі питання.
Інф. районної ради.

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: