Дo Євpo-2012 впopядкyвaли "Явip"

96925329

 

 

07799163.jpg

 

1 квітня на Сумщині стартувала акція «А що ти зробив для Євро-2012 у своєму селі, селищі, місті?», яка приурочена до проведення в Україні чемпіонату Європи з футболу.

Мета акції – належним чином підготуватися до футбольного свята, гідно репрезентувати зарубіжним гостям свій населений пункт.

Хоч Краснопілля і не прийматиме у себе матчі майбутнього Євро, та й аншлагу іноземних гостей на цей період не очікується, проте і наше селище вирішило долучилися до акції. Так учні Краснопільських гімназії, профтехучилища, загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів присвятили один свій день впорядкуванню і благоустрою стадіону «Явір» та прилеглої до нього території.

08882058.jpg

– Хотів би подякувати всім хлопцям та дівчатам, які виконали великий обсяг робіт, було зібрано і вивезено із стадіону чимало сміття, листя, – розповідає директор Краснопільської ДЮСШ В. О. Мигаль, – Окрема вдячність директорам згаданих вище навчальних закладів за розуміння і підтримку даної акції.

76447695.jpg

І хоча акція присвячена “Євро 2012” – опікуватися санітарним станом селища, його благоустроєм, збереженням культурної та історичної спадщини, необхідно кожному жителю Краснопілля і без усіляких “акцій” та “кампаній”.

А прислів’я: “Чисто – не там де метуть, а там де не смітять”, – і сьогодні, як ніколи, варте нашої спільної уваги.

http://krasnews.at.ua/news/do_evro_2012_vporjadkuvali_quot_javir_quot/2012-04-11-1663

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: