Гoлoвa CБУ пpoiнcпeктyвaв poбoтy пyнктiв пpoпycкy нa кopдoнi з Pociєю. Пoбyвaв i в Гpaбoвcькoмy.

sbu

Під час робочої поїздки до Сумської області Голова Служби безпеки України Василь Грицак проінспектував роботу пунктів пропуску «Юнаківка», «Краснопілля» та «Велика Писарівка» на українсько-російському кордоні та поспілкувався з жителями прикордоння, повідомляє прес-центр СБ України.

«Україна не закінчується і не починається лінією кордону, вона у серці та у діях кожного з нас», – переконаний Василь Грицак. «Межу свободи, вільної думки, вільного бізнесу встановлює виключно наша відповідальність за майбутнє держави та майбутнє українського народу. Ми усвідомлюємо це, на відміну від Росії», – наголосив він. На зустрічі з керівництвом регіону Голова СБУ підкреслив, що Служба допомагає у межах своєї компетенції створити всі умови для зростання добробуту мешканців Сумщини, захисту інвестицій, соціально-економічного розвитку громади.

«Промисловий потенціал Сумської області «цікавить» агресора як черговий важіль тиску на економічну стабільність України», – зазначив Голова Служби. За його словами, прибутки від нелегального бізнесу спрямовуються росіянами, у тому числі, й на фінансування терористичних організацій «ДНР/ЛНР».

Василь Грицак також відзначив злагоджену роботу співробітників СБУ, прикордонників та митників на пунктах пропуску. «Тільки об’єднавши зусилля всіх структур ми зможемо гарантувати безпеку у прикордонні, протидіяти дестабілізаційним потугам сусідньої країни, боротися з корупцією та контрабандою і наповнювати бюджет держави», – підкреслив він.

http://krasnews.at.ua/news/golova_sbu_proinspektuvav_robotu_punktiv_propusku_na_kordoni_z_rosieju_pobuvav_i_v_grabovskomu/2016-09-01-6767

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: