I eтaп XXI Вceyкpaїнcькoгo фecтивaлю Дpyжин юниx пoжeжниx

52973624

50131646.jpg

Вогонь супроводжує людину на всьому шляху розвитку цивілізації. Він збирає навколо себе людей, вміщує об’єднувальну та очищувальну силу. Вміння користуватися вогнем дало людині почуття незалежності від циклічної зміни тепла та холоду, світа і темряви. Важко уявити собі життя людини без вогню. Але, якщо вогонь потрапить у невмілі руки, то може стати грізним ворогом. Пожежі знищують будинки і заводи, лани і ліси. Під час пожеж гинуть люди. Вогонь — друг і ворог людини і саме від кожного з нас залежить, яким він буде: добрим чи злим.

13 травня 2015 року в районі проведено І районний етап фестивалю ДЮП-2015. На змагання прибули дві команди: «Іскра» Миропільського НВК та команда «Рятівник» Осоївського НВК.

«Як діяти у надзвичайних ситуаціях ти повинен знати і товаришів цим знанням навчати!» – так звучала тема цьогорічних змагань. Команди у своїх виступах порушували актуальні питання забезпечення пожежної та техногенної безпеки, несли рекомендації щодо дій у різноманітних надзвичайних ситуаціях чи подіях, пропагували здоровий спосіб життя, несли агітаційне навантаження щодо необхідності дотримання правил безпеки життєдіяльності.

52973624.jpg

Під час оцінювання виступів команд членами журі враховувалися театральна майстерність, оригінальність розкриття теми, хореографічна майстерність, вокальна майстерність, згуртованість та єдність команди, влучний гумор.

«Наша України велика і щедра на багатства, які примножуються щоденно спільною працею мільйонів людей, і усе це необхідно пильно оберігати від вогню», – переконані переможці районних змагань члени команди «Іскра» Миропільського навчально-виховного комплексу. Побажаємо їм успіхів у зональних змаганнях, на яких вони будуть відстоювати честь нашого району.

Є новини, цікаві теми? Пишіть [email protected] Телефонуйте 050-064-94-14

http://krasnews.at.ua/news/i_etap_xxi_vseukrajinskogo_festivalju_druzhin_junikh_pozhezhnikh/2015-05-15-5003

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: