I нoвoгo нaвчилиcь, i cвoїм пoдiлилиcь

87221884.jpg 

Днями знову продовжила свою роботу в новому навчальному році обласна школа лідерів учнівського самоврядування. На цьому заході були присутні представники Сумського, Тростянецького, Охтирського, Глухівського, Краснопільського районів та міста Суми.

Головною темою зібрання був обмін досвідом по проведенню виборів учнівського самоврядування у навчальних закладах. За час нашого перебування в ОЦПО та РТМ, де проходило навчання, чимало ми вислухали ідей, як обирають президента, голову сенату, капітана того чи іншого навчального закладу.

Наш район представляли президент учнівського самоврядування Краснопільської гімназії Савицька Тетяна та міністр внутрішніх справ Юшко Катерина, які поділилися з ровесниками власним досвідом і презентували структуру організації, проведення виборів президента та кабінету міністрів у Краснопільській гімназії.

55879525.jpg 

Дізнавшись про життя учнівського самоврядування в закладах області, обговоривши проекти діяльності та познайомившись із новими «колегами», гімназисти отримали багато нових вражень, приємних емоцій та набули досвіду роботи учнівського парламентаризму. Свою розмову вони продовжили за чашечкою духмяного чаю разом зі своїми наставниками, педагогами-організаторами навчальних закладів та куратором обласної ради старшокласників.

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: