Кpacнoпiльcькi тa Кpoлeвeцькi лiciвники пoбyвaли y Cвecькиx кoлeг

53536432.jpg

Впровадження у виробництво новітніх технологій і механізмів на всіх ланках лісогосподарського виробництва та пошук економічних і ефективних шляхів господарювання – у пріоритетах діяльності Свеських лісівників. Кожного року лісгосп робить значні капіталовкладення у розвиток власного виробництва. Покращуючи доступ до лісового фонду, саме Свеський лісгосп першим взявся за спорудження мостів через річки. На підприємстві діє єдине в області виробництво паливних пелет. Навесні ж цього троку лісгосп вклав кошти у придбання сучасних мульчерів по догляду за лісом. Саме це зацікавило колег з Краснопільського та Кролевецького лісгоспів, які днями завітали до Свеси, щоб побачити як підприємство веде догляд за лісом за допомогою нових агрегатів.

Зустрів гостей директор підприємства Олег Закусило. Після огляду центральної садиби вирушили на ділянки лісу, де побачили в дії придбану техніку. Це два мульчери: молотковий та ланцюговий.

Надаючи коротку характеристику техніці директор лісгоспу зазначив, що використовується вона для знищення порослі в міжряддях культур, за необхідності проходження квартальних просік та мінералізованих смуг.

54068112.jpg

«Такі візити з обміну досвідом дуже важливі як для господарів, так і для відвідувачів. Приймаючу сторону це, однозначно, стимулює, відвідуюча ж – набуває певного досвіду та має можливість порівняти з організацією праці на своєму підприємстві. А проблеми у наших підприємств, звісно, однакові, то й вирішувати їх необхідно спільно», – говорить про зустріч Олег Закусило.

89403725.jpg

Гості візитом були задоволені. Запевняють, що побачене і почуте обов’язково впроваджуватимуть і у своїй діяльності.
За інформацією прес-служби ДП «Свеське ЛГ»

Є новини, цікаві теми? Пишіть [email protected] Телефонуйте 050-064-94-14

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: