Краснопільська поліція застерігає: шахраї “полюють” на бабусь!

Незважаючи на численні застереження правоохоронців щодо зловмисників, які ошукують людей похилого віку, трапляються ті, що продовжують потрапляти в тенета таких аферистів. Черговою жертвою стала 81-річна жителька Краснопільського району, яку шахраї обікрали на 16 000 тисяч гривень.

До бабусі завітала жінка з метою купити антикваріат, коли вона зрозуміла, що цінних речей у бабусі немає, вирішила запропонувати купити її будинок, і те, що жінку цікавив більше садочок, бабусю зовсім не збентежило. Тому вони і простояли там близько 30 хвилин розмовляючи про вишневий сад.  В цей час в будинку проводилися пошуки грошей: спільниця знайшла 16 000 тисяч гривень, які бабуся збирала на пам’ятник синові. Третя жінка пильнувала, щоб ніхто не завадив їхній справі. Коли мета була досягнута, бабуся залишилася сама, а шахрайки поїхали з награбованим геть. Пізніше бабуся помітила, що речі в будинку лежать не на своїх місцях та звернулася до сусіда, який відразу зателефонував до поліції.

На місце події негайно прибули правоохоронці та розпочали першочергові оперативно-розшукові заходи. При опитуванні односельчан постраждалої, поліцейські отримали інформацію про зовнішній вигляд трьох жінок ромської національності та чоловіка на автомобілі, які їздили селом. Правоохоронці негайно розіслали орієнтування по області. Того ж дня компанія злодіїв була затримана правоохоронцями в м. Конотоп. В ході розслідування стало відомо, що жертвою цих людей стала не тільки жителька Краснопільського району, а й інших також, – коментує начальник Краснопільського відділення поліції Віталій Гордієнко.

Наразі їм пред’явлено про підозру за ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Шановні жителі Краснопільського району, вкотре звертаємося до Вас з проханням повідомляти про підозрілих незнайомих людей до поліції з метою попередження скоєнню злочинів. Не стійте осторонь, можливо саме Ваш дзвінок врятує когось від біди.

Поділитися цим:
Loading Likes...

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: