Мaми yкpaїнcькиx бiaтлoнicтoк пoїдyть в Coчi!

32495763.jpg

У вівторок 29 жовтня троє провідних українських біатлоністок Олена Підгрушна, Юлія Джима і Валя Семеренко повідомили приємну звістку – їх мами зможуть поїхати на Олімпійські ігри в Сочі!

Це стало можливим завдяки програмі «Спасибі, мамо!». Першими послами цієї програми, ініційованої компанією P&G, стали саме чотири лідери жіночої збірної України з біатлону Олена, Віта, Валя і Юля, а також їх мами – Надія Підгрушна, Ніна Джима і Ганна Семеренко.

Символічно і те, що презентація програми «Спасибі, мамо!» відбулася рівно за 100 днів до старту Олімпіади в Сочі.

Валя Семеренко з жалем повідомила, що її з Вітою мама, Ганна Василівна, не зможе за станом здоров’я поїхати в Сочі. Тим не менш, вона буде підтримувати доньок біля телевізора, подарованого їй компанією P&G. «Мама завжди з нами і завжди у курсі всього, що з нами відбувається і як ми де виступили, – каже Валя. – Вона справжній фанат спорту. А нам, коли ми на короткий час приїздимо додому, як зараз, між зборами, хочеться просто побути з сім’єю».

Після офіційної частини церемонії презентації програми «Спасибі, мамо!» українські біатлоністки провели автограф-сесію для журналістів і всіх шанувальників біатлону, а за допомогою сайту http://www.biathlon.com.ua передали послання всім, хто за них вболіває.

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: