Мoлoдi «peгioнaли» тa «кoмcoмoльцi Cимoнeнкa» cпepeчaютьcя, xтo бyв бiльшe п’яний

86867862.jpg 

Наші співвітчизники знову оскандалилися в німецькому аеропорту. Як повідомляє прес–служба МЗС, українську делегацію у складі 59 осіб не допустили на борт літака у Франкфурті–на–Майні, бо її члени перебували у стані алкогольного сп’яніння.

«Ми зв’язалися з Генконсульством у Франкфурті, зв’язалися з поліцейським відділком в аеропорту. Перевірили, що йдеться про групу, яка прямувала транзитом через Франкфурт до Йоганнесбурга, — каже речник МЗС України Олександр Дикусаров. — Черговий зміни, який зафіксував зазначений факт, повідомив, що протокол про правопорушення з боку вказаної групи пасажирів не складався і авіакомпанія прийняла рішення про недопущення кількох пасажирів на борт через їхній нетверезий стан. У результаті група вирішила залишитися в аеропорту до наступного рейсу, який був 12 грудня».

Як пояснює в офіційному повідомленні прес–служба колишнього Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, згадана делегація, що летіла в ПАР на 17–й Всесвітній фестиваль молоді та студентів, не представляла ні новостворене Міністерство освіти та науки, молоді та спорту, ні ліквідоване Міністерство у справах сім’ї, молоді та спорту. Це делегація, яка складається з представників молодіжних громадських організацій, студентських організацій та молодіжних активістів. Підготовкою до участі української делегації в заході займався оргкомітет, створений громадськими організаціями. І кілька фахівців міністерства, які поїхали на фестиваль, представляють там саме громадські організації, членами яких вони є.

26713495.jpg 

Хоча міністерство й поспішило відхреститися від своїх підопічних, які, втім, все одно є його представниками, тепер це ж саме намагаються зробити політичні партії, до яких належать порушники спокою в аеропорту Франкфурта. Народний депутат від Партії регіонів Максим Луцький заперечує, що до інциденту причетний нардеп–«регіонал» Андрій Пінчук. За його словами, з літака у Франкфурті–на–Майні служба безпеки аеропорту намагалася зняти народного депутата від фракції КПУ Андрія Найдьонова і ще п’ятьох людей, повідомляє УНІАН. На це лідер КПУ Петро Симоненко парирує: «Я ніколи не бачив, щоб Андрій (Найдьонов) собі таке дозволяв. Найдьонов — дуже порядна людина, дуже спокійний, він — учений. Тому я розберуся. Якщо інформація підтвердиться, ми подумаємо, які методи застосовувати». Водночас лідер КПУ не виключив, що інформація, яка з’явилася, може свідчити про спробу дискредитації Компартії, повідомляють «Коментарі».

Довідково:
Фестиваль молоді та студентів у Південній Африці, на який через Франкфурт летіла українська делегація, проходитиме під гаслом “подолаємо імперіалізм.” Попередній фестиваль проходив у Венесуелі, а наступний мала проводити Білорусь, але відмовилась через великі витрати.
Південноафриканська газета Pretoria News пише, що бюджет нинішнього фестивалю складає 69 мільйонів південноафриканських рандів (близько 10 мільйонів американських доларів). Учасників фестивалю привітав чільний міністр Колінз Чабане. Він сказав, що на фестивалі буде представлено понад 100 країн і 3000 делегатів.

Джерела:
http://www.umoloda.kiev.ua/number/1802/116/63987/
Номер 235 за 15.12.2010
Порядні люди, тільки трохи п’яні
«Регіонали» і комуністи сперечаються, чиї представники осоромили країну в німецькому аеропорту
Інна СТЕПАНЧУК  

http://www.bbc.co.uk/ukrainian/news/2010/12/101214_drunk_ukrainians_az.shtml
Вівторок, 14 грудень, 2010 p., 08:11 GMT 10:11 за Києвом
Українська делегація зганьбилася у Франкфурті
Кілька українців у нетверезому стані намагалися в аеропорту Франкфурта-на-Майні потрапити на літак до Йоганнесбурга.

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: