PEЙТИНГ ДOВIPИ ДO AГPAPIЇВ ЗPOCТAЄ

88054049

Ще зовсім недавно соціологи та аналітики воліли не помічати Аграрної партії України, як серйозної політичної сили, одразу ставлячи її у ряди “політичних аутсайдерів”. І помилилися. Оновлена, побудована за принципом “знизу – доверху”, Аграрна партія показала високі результати на виборах депутатів місцевих рад об’єднаних територіальних громад всій Україні.

Показовою є підтримка аграріїв на виборах до Миропільської ОТГ, до якої пройшли п’ять із шести кандидатів, висунутих Аграрною партією. Це не тільки фермери-аграрії, а й працівники соціальної сфери, органів місцевого самоврядування, сільська інтелігенція, люди як молодого, так і старшого віку. Саме цим людям, як нікому близькими є принципи, які реалізовує Аграрна партія. Суть яких полягає в тому, що люди, які працюють на землі, жителі невеликих містечок, сіл та селищ є носіями головних позитивних цінностей і якостей суспільства, є осередком стабільності держави й зберігачами національної ідентичності.

На Краснопільщині є чимало селян, які готові активно виступати проти корупційних схем і насправді хочуть змінити життя в громаді. Саме тому мешканці Миропільської громади повинні використати цей шанс і змінити саму якість сільської політики, довести, що політика – це служіння громаді, а не спосіб заробітку.

Висловлюємо щиру подяку за мужність та витримку всім нашим кандидатам, які брали участь у виборах, адже ви взяли на себе велику відповідальність та своїм прикладом показали, що від кожного з нас залежить благополуччя територіальної громади!

Також щиро дякуєм виборчим штабам, та всім виборцям за віру та підтримку.

Але радіти і спочивати на лаврах зарано. Ніколи владу на місцях добровільно громадам не віддавали, і децентралізація, створення об’єднаних громад – це великі випробування. Вже з 1 січня на плечі Миропільської громади повністю переходять садочки, ФАПи, лікарні, школи та все те, що є на території населених пунктів. Тобто місцева громада повинна десь шукати гроші, щоб не тільки платити за комунальні послуги підприємств, а й щоб платити заробітну плату працівникам, розвиватися.

Показово, що в час проведення децентралізації та виборів у перших об’єднаних громадах, саме кандидати від Аграрної партії України стають реальною альтернативою серед усіх політичних сил, тож запрошуємо до співпраці активних громадян, сільгоспвиробників, підприємців, вчителів, лікарів. Якщо ми на виборах до об’єднаних громад “розбудимо” активних і діяльних людей, розчарованих у політиці, і згуртуємо їх під прапорами Аграрної партії – саме ці люди стануть інструментом народовладдя і тим самим доведуть, що на Краснопільщині можна почати кардинально інший напрямок розвитку, проєвропейський не на словах, а конкретних діях! Звичка перемагати має бути в крові наших однопартійців. Перші вибори на Краснопільщині і ряді інших областей України ще раз підтвердили, що дух переможців уже присутній у наших аграріїв.
В. СТРИКИЦЯ,
голова районної організації Аграрної партії України.
І. ДЕЙНЕКА,
голова асоціації фермерів і приватних землевласників Краснопільського району.
О. КУНЕЦЬ,
голова районної спілки агропромислових формувань.

 

http://krasnews.at.ua/news/rejting_doviri_do_agrarijiv_zrostae/2017-01-09-7244
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: