Пeнciї нa пoштi: cвoєчacнo, зpyчнo, нaдiйнo!

82093196

Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» впродовж багатьох років виконує важливу соціальну функцію, покладену на нього державою, – здійснення виплат та доставки пенсій і державної грошової допомоги різним категоріям населення України. 


Користуючись послугами Укрпошти, пенсіонери та отримувачі державної грошової допомоги мають низку переваг. Насамперед це зручне розташування поштових відділень.

Найбільшим надбанням держави в особі національного оператора поштового зв’язку є безкоштовна доставка належних людям коштів додому.

Загалом кожен споживач на власний розсуд може обрати форму обслуговування – у відділенні поштового зв’язку чи вдома, як кому зручніше. Листоноші обов’язково доставлять грошову допомогу додому незалежно від місця проживання пенсіонера, незважаючи на погодні та інші умови.

Укрпошта, усвідомлюючи свою важливу соціальну місію в суспільстві, готова й надалі докладати якнайбільше зусиль, щоб гарантувати нашим громадянам максимальну зручність у користуванні послугами поштового зв’язку. Зокрема й здійснювати виплати грошової допомоги та доставляти її в кожну домівку.

Для отримання пенсії на пошті, Вам слід звернутися з заявою до свого районного Управління Пенсійного Фонду України.

Додаткові відомості за телефонами: (0542)780-532, 25-04-53

http://krasnews.at.ua/news/pensiji_na_poshti_svoechasno_zruchno_nadijno/2012-03-27-1626

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: