Пізнавальна зустріч школярів з поліцейськими Краснопільщини

Інспектор з ювенальної превенції Валентин Томурко, інспектор сектору реагування патрульної поліції Віталій Король, поліцейський Віталій Лустенко спільно з керівником міграційної служби Лесею Рощиною відвідали навчальні заклади в селах Самотоївка та Чернеччина.

З учнями проведено лекції на теми «Попередження правопорушень серед неповнолітніх», «Недопущення вчинення адміністративних та кримінальних злочинів», «Дотримання публічного порядку під час літніх канікул», «Техніка безпечного поводження на воді» та ін. Учні уважно слухали представників міграційної служби та поліції, безсумнівно робили правильні висновки з почутої інформації.

Також школярі дізналися про правила дорожнього руху від інспектора Віталія Короля. Маленькі пішоходи полонили серце правоохоронця своєю відкритістю та готовністю відповідати на будь-які запитання.

Після теоретичного матеріалу слухачі перемістилися на подвір’я, де з особливим захватом спостерігали за демонстрацією спеціального службового автомобіля Mitsubishi Outlander, спеціальних засобів та засобів індивідуального захисту поліцейських. Діти мали можливість приміряти бронежилети, каски, налокітники та наколінники. Учні з цікавістю приміряли на себе поліцейські об лаштунки та відразу ж вживалися в ролі служителів закону.

Правоохоронці вдячні директорам Самотоївської ЗОШ Чернеччанського НВК Тетяні Кравченко Світлані Лесь за розуміння і сприяння в організації подібних зустрічей.

Е. Король,

інспектор Краснопільського відділення поліції

 

Поділитися цим:
Loading Likes...

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: