Шкiльнe cвятo пepшoгo дзвoникa y Caмoтoївцi

s82675674

Знову вересень надворі і час школярам наповнювати просторі класи затишної школи своєю киплячою енергією, а власну свідомість – новими знаннями.s63734721.jpg

Напередодні, 30 серпня, у великій залі будинку культури директор Самотоївської ЗОШ І-ІІІ ст. Кравченко Т. І. прозвітувала перед педагогічним колективом та батьками учнів про свою діяльність на цій посаді у період 2015-2016 навчального року, розповіла про проблеми школи, відповіла на питання. По закінченні звіту, присутні прийняли участь у таємному голосуванні, яким оцінили роботу директора школи за вказаний час.

s03256605.jpg

1 вересня, на шкільному подвір’ї, вирувало традиційне шкільне свято першого дзвоника. Першачків у цьому році лише 16 – у попередні роки було 20-25, – але це не слід вважати якоюсь негативною тенденцією, – сільська статистика прогнозує, наприклад, народження близько 30 немовлят у 2016 році на території самотоївської громади. Небагато учнів і у випускному класі – лише 6, але це пояснюється тим, що з цього класу, “злякавшись” майбутнього ЗНО, більше десятка однокласників покинули колектив після 9 класу.

Відразу ж після свята пройшли, перші у цьому навчальному році, загальношкільні батьківські збори. Батьки познайомились з новим сімейним лікарем – Дригою Н.О., котра буде тепер опікуватись здоров’ям школярів.

Самотоївський сільський голова Перерва І.М. розповів про перспективи сільської освітньої галузі у світлі майбутньої децентралізації, відповів на запитання присутніх. Директор школи Кравченко Т.І. подякувала батькам за порозуміння та матеріальну підтримку при вирішенні шкільних проблем, запропонувала обрати новий склад батьківського комітету; обговорили першочергові питання – харчування учнів, забезпечення підручниками.
О. ДЕСЯТНИЧЕНКО

Більше фото на сайті автора http://desalex.ru.gg

http://krasnews.at.ua/news/shkilne_svjato_pershogo_dzvonika_u_samotojivci/2016-09-02-6771

Поділитися в соціальних мережах

Опубликовать в LiveJournal
Поділитися в Однокласниках
Рейтинг: 0

Автор публикации

Громадський портал Краснопілля - Редактор 8
не в сети 21 годину

Громадський портал Краснопілля - Редактор

Комментарии: 8Публикации: 5848Регистрация: 29-04-2016

Напишіть відгук

Увійти за допомогою: