Тур’я 8 Березня

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу, душевну гармонію і чудовий настрій. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою, берегинею роду людського.
7 березня в Тур’янському сільському будинку культури відбувся святковий вогник на який були запрошені : матері –героїні, багатодітні мами, матері та дружини учасників АТО, жінки-депутати, ветерани праці та жінки які працюють в соціальній сфері села.

Під час урочистої частини про тепло і ласку жіночих сердець, ніжні посмішки, що надихають чоловіків на благородні звершення, стимулюють до рішучих дій говорила сільський голова Людмила Гуцал : « Бажаю вам міцного здоров’я, нев’янучої краси , щирого кохання та гармонії . Хай у ваших душах завжди цвіте весна, у родинах панують мир, злагода, добробут , тепло і затишок. Нехай там де ви, розквітають усмішки і лунають компліменти. Я низько схиляю голову перед вами-жінками нашої громади. Будьте завжди усміхненими , гарними , неповторними, ніжними і чуйними.»
Вітаючи жінок зі святом, свої мистецькі таланти продемонстрували кращі творчі колективи сільського будинку культури та солісти : Любов Никоненко , Яна Муштаєва, Олександр Гонтар, Оксана Макєєва, жіночий вокальний ансамбль «Калина», дитячий танцювальний ансамбль «Водограй», гумор звучав у виконанні Кирила Мушинського, та сценка « Звичайна мама за комп’ютером» у виконанні Наталії Рибалко, Світлани Дворніченко та Артура Мушинського.
Захід вели: Світлана Маслова та Валерій Губський.
У фойє будинку культури бібліотекарем Кобушка С.В. організована газетно-журнальна виставка «Жінкам поради оригінальні газетні та журнальні»
Присутніх жінок частували бутербродами, солодощами , чаєм , кавою. Щирі слова вдячності висловила сільський голова дирекції ФГ «Терра- 2014» за надання допомоги та фінансової підтримки, завдяки якій кожна з присутніх жінок , отримала квіти.

Двохгодинний захід промайнув дуже швидко: доброзичлива атмосфера у залі, прекрасний концерт, вродливі жінки, – все це створило неповторний настрій весняного свята, сповненого позитивними емоціями.
Після концерту жінки ще довго залишалися в святковому залі , обговорювали захід , згадували, співали пісень та танцювали.
Хай же весь рік з вами, любі жінки, буде відчуття весни – мирної, світлої і прекрасної!
Зі святом!
І.Кобушка
Фото С.В.Кобушка

Поділитися цим:
Loading Likes...

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: