У ЧEМПIOНAТI PAЙOНУ З’ЯВИЛACЬ КOМAНДA-МECНИК?

 

 

 

У неділю зіграно матчі VІІІ туру чемпіонату району з футболу. При першому погляді на пари, що грали між собою, результати – ніби нічого особливого, були тури цікавіші та з більшою інтригою, але саме цьому, схоже, судилося увійти у не надто приємну історію.

Відразу після матчу «Темп» – «Оберіг» з нами зв’язалися представники покровської команди і висловили невдоволення подіями, які мали місце в Хмелівці. Домовились про зустріч, під час якої почув наступне.

Ніби нічого особливого, обидві команди розминалися перед грою, аж раптом на стадіоні з’явилася ще одна команда у формі з логотипом «Медцентр БДР» (на фото).

За словами представника «Оберіга» Юрія Литвина, поява у повному складі сумської команди «Медцентр» стало шоком не лише для них, а й для господарів, адже жодного офіційного повідомлення, домовленостей, що доведеться грати саме з цією командою, не надходило. Покровчани кажуть, якби така надійшла, жодних проблем би не виникло.

Не менш цікавим і загадковим була відповідь сумчан на запитання – що вони тут роблять? Виявляється, їх «запросили», бо нещодавно «Оберіг» «образив якусь команду в чемпіонаті району». Хто запросив і навіщо, кого образили – невідомо? У покровчан є своя версія, але озвучувати відкрито вони її не хочуть, адже це лише здогадки.

Попри це матч відбувся, як “Темп” (Хмелівка) – “Оберіг” (Покровка), і закінчився з нічийним рахунком – 1:1. Тепер «Оберіг» має намір звернутися до Федерації футболу Краснопільщини, аби там дали оцінку даній ситуації, адже за логікою того, що відбулося, відтепер невідома третя сторона може запрошувати на свій розсуд на будь-який календарний матч проти лідерів будь-яку команду із-за меж району, нехтуючи при цьому офіційними повідомленнями і заявками.

Ми вислухали одну сторону конфлікту, вислухаємо й іншу, якщо та забажає.

 

 

 

http://krasnews.at.ua/news/u_chempionati_rajonu_z_javilas_komanda_mesnik/2015-06-30-5178

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: