У Краснопіллі відбувся районний семінар – практикум

seminar5

20 травня 2016 року на базі Краснопільського районного Палацу культури для працівників клубних закладів району відбувся районний семінар – практикум з драматичного жанру на тему: «Створення драматичних гуртків. Методика роботи з аматорськими драматичними колективами (дорослими та дитячими). Використання репертуарного матеріалу під час культурно-мистецьких заходів»

Відкрила семінарське заняття начальник відділу культури і туризму Краснопільської районної державної адміністрації Анжела Назаренко.

Протягом семінарського заняття були розглянуті такі питання: стан драматичного жанру в районі, організація та планування роботи в драматичному колективі, а також основні
аспекти роботи керівника з дитячими та дорослими драм колективами. Проведено тренінгові вправи: уроки для удосконалення акторських здібностей, а саме вправи на покращення дикції, розвиток пам’яті, уваги та ін.seminar4

В ході семінару-практикуму відбулися показові виступи у виконанні театрального гурту «Сленг» Краснопільського РПК (керівник О. Дрозд), змішаного театрального колективу «Стиль» Краснопільського РПК (керівник І. Мироненко), аматорів сцени Ліснянського д/о та Краснопільського РПК.

На завершення заняття методистами РОМЦ було надано методичні поради щодо організації роботи драматичних колективів, їх репертуару, театральних костюмів та гриму, а також разом з працівниками клубних закладів розглянуто проблемні питання в організації та діяльності драматичних гуртків. На допомогу керівникам драматичних колективів клубних закладів району були надані інформаційно – методичні матеріали.

http://krn.sm.gov.ua/index.php/uk/8-novini/3386-vidbuvsya-rajonnij-seminar-praktikum-z-dramatichnogo-zhanru

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: