Угpoїдcький цyкpoзaвoд вдaлo пpaцює?

03000938

Принаймні так вважає голова облдержадміністрації Ю. П. Чмирь, більше того, про це він заявив під час зустрічі з Послом Азербайджану в Україні Ейнуллі Мадатлі та представниками бізнес-кіл країни.
Як повідомляє сайт Сумської ОДА http://state-gov.sumy.ua/2013….tv.html Юрій Чмирь розповів іноземним гостям про досягнення Сумщини, зокрема, у залученні іноземних інвестицій.

Юрій Чмирь переконаний, що бізнесменів з Азербайджану зацікавить саме цей напрямок співпраці, адже в регіоні вдало працюють підприємства з азербайджанськими інвестиціями – ТОВ «УК.АЗ.Дружба» (Великожовтневий цукровий завод, Білопільського району) та Угроїдський цукровий завод (Краснопільський район).

Нагадаємо, що ще наприкінці серпня минулого року голова Краснопільської райдержадміністрації П. П. Кідіменко повідомляв про пошук нового інвестора для цукрозаводу, який наразі припинив роботу (http://krasnews.at.ua/news….31-2061). Тоді, за словами очільника району, одним із нових власників Угроїдського цукрозаводу розглядалася компанія «Українські аграрні інвестиції». Але чим закінчилися перемовини, більше ніде не повідомлялося.

http://krasnews.at.ua/news/ugrojidskij_cukrozavod_vdalo_pracjue/2013-03-17-2628

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: