Угpoїди cвяткyють cвoє 365-piччя

 

06982937.jpg

 

Сцена святково прикрашена. На ній стоїть корзина з квітами, поруч маленький столик із свіжовипеченим короваєм. Поблизу у стилізованому будиночку розміщено виставку майстрів декоративно-прикладного мистецтва селища. Навкруги лунає весела музика, де-не-де стоять палатки із повітряними кульками, дитячими іграшками та солодкою ватою. Трохи далі – безкоштовні напої, морозиво і шашлик. Поблизу батутів ( теж безкоштовних) з кожною хвилиною з’являється все більше дітвори, а з усіх сторін видно як сходяться люди.

Ще мить, і прозвучать урочисті фанфари, а поки дітлахи із захватом спостерігають шоу із мильними кульками. Поміж натовпу ходять аніматори в костюмах тваринок, а на полі молодь змагається із волейболу.

95339738.jpg

Такий розмай заходів представлений жителям Угроїд та його гостям 5 серпня до Дня селища. До речі, організовує захід Угроїдська селищна рада за підтримки Олександра Миколайовича Цупро – голови ради директорів ТОВ “Агрофірма “Тур’янська”, Миколи Олександровича Губи – генерального директора ТОВ “Агрофірма “Тур’янська”, директора Наумівського спиртзаводу Радівілова Юрія Івановича та Дегтярьова Миколи Васильовича – працівника ТОВ “Сіайті”

85764118.jpg

Своїх гостей угроїдці за традицією вітають короваєм. А на свято, окрім спонсорів, завітали і Начальник відділу культури та туризму Краснопільської районної адміністрації Анжела Миколаївна Назаренко, голова села Тур’я Людмила Миколаївна Гуцал і виконуючий обов’язки старости Чернеччинського старостинського округу Іван Федорович Ругін.
До привітального слова запрошений Юрій Анатолійович Яремчук – очільник Краснопільської територіальної громади: “Саме головне, щоб ви бачили перспективу і майбутнє свого населеного пункту”. Разом із виконуючим обов’язки старости селища Угроїди Яковом Геннадійовичем Татаренком вони нагороджують кращих працівників соціально-культурної сфери селища.

Ділиться своєю думкою і Микола Олександрович: “Хочеться наголосити на тому, що якщо кожен із нас, хто народився тут, хто працює, приїжджає сюди в гості, проникнеться відповідальністю за своє село, то Угроїди просто приречені на успіх. Тому давайте разом з вами працювати над цим питанням, і Угроїди будуть як і у минулі часи найкращим селом району”.

16689617.jpg

Протягом усього дня своїми виступами присутніх розважали: вокальний ансамбль “Веселинка”, вокально-хореографічний ансамбль “Дрібушечки”, хореографічний колектив “Експресія”, квартет у складі Любові Катькалової, Марії Бутенко, Галини Кругляк та Світлани Бондарєвої, учасники драматичного колективу та аматори.

Справжня сенсація – акробатичний номер на полотнах. Владислава Віжунова, Анастасія Волошина та їх тренер Ігор Рибалко показують справжнє шоу. Вони професійно виконують складні трюки у повітрі, від яких завмирає серце.

Святкову естафету переймають гості – колектив “Сяйво” під керівництвом Миколи Чалого та спеціально запрошені співаки з Краснопілля. Завершується вечір дискотекою просто неба та святковим феєрверком.
С. БОНДАР.
Фото А. ВИХРОВОЇ.

http://krasnews.at.ua/news/ugrojidi_svjatkujut_svoe_365_richchja/2017-08-13-8215
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: