В Краснопіллі привітали людей похилого віку

Другий місяць осені починається з особливої дати.

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана. Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний та інколи тернистий життєвий досвід є нерозривним зв’язком, який об’єднує майбутні покоління. Відзначення такого важливого для всіх нас свята – важлива нагода засвідчити всенародну повагу ветеранам війни і праці, нашим батькам і матерям та старшим друзям, за плечима яких нелегкі життєві дороги. Ми можемо пильніше зосередитись на проблемах літніх людей, обговорити сьогодення та почерпнути для себе багато важливих порад та життєвого досвіду на майбутнє.

Теплий та душевний прийом краснопільчанам похилого віку влаштували у приміщенні Краснопільського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Краснопільської селищної ради.

Запрошені приймали вітання від заступника голови Краснопільської районної ради Івана Гавенка, керівника апарату Краснопільської районної державної адміністрації Олени Завгородньої, секретаря Краснопільської селищної ради Ірини Юхти, представника Південного об’єднаного управління Пенсійного фонду України Сумської області Ріти Дзюби, начальника управління соціального захисту населення Краснопільської райдержадміністрації Олени Лавріненко, директора терцентру Олександра Демченка та голови районної організації ветеранів Володимира Дяченка. «Ми разом маємо піклуватися про людей літнього віку, проявляти глибоку повагу та цивілізоване ставлення до найстарших представників громади. Вони – гідний взірець для наслідування. Шана та подяка ветеранам та всім людям похилого віку Краснопільського краю в Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана» – зазначив у своєму вітальному слові Іван Гавенко.

Посадовці побажали присутнім міцного здоров’я, тепла і довголіття, поцікавилися їхніми проблемами, умовами проживання та харчування.

Теплі слова привітань органічно поєдналися з концертною програмою, яку влаштували аматори сцени районного Палацу культури.

Інформація Краснопільської районної ради.

Поділитися цим:

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: