ВIДБУЛACЬ ТPEТЯ CECIЯ КPACНOПIЛЬCЬКOЇ CEЛИЩНOЇ PAДИ OБ’ЄДНAНOЇ ТEPИТOPIAЛЬНOЇ ГPOМAДИ

 

39824859.jpg

 

10 серпня відбулась третя сесія Краснопільської селищної ради восьмого скликання, порядок денний якої складався з 37 питань з різних сфер життєдіяльності Краснопільської громади. Відкрив і провів пленарне засідання голова селищної ради Юрій Яремчук. У роботі сесії взяли участь старости об’єднаної громади, народний депутат України Олександр Сугоняко та голова районної ради Віталій Савоненко.

Під час спілкування з селищним головою, депутатами Краснопільської ОТГ Олександр Леонідович наголосив на тому, що зараз надважливо мати спільне бачення щодо проблем, пропозицій, зауважень, планів розвитку громади та висловив слова готовності все це врахувати та взяти до уваги у своїй роботі, як народного депутата. Серед важливих статегічних питань над якими має працювати громада він виділив питання дорожньої галузі та залучення інвестицій.

– Наголосив і наголошую – готовий підтримати та внести до парламенту пропозиції від громади, що стосуються питань дерегуляції, податків на місцях та будь-яких інших питань, вирішення яких піде на користь громаді, – зазначив Олександр Сугоняко.

00465156.jpg

– Пошук нових джерел фінансування, залучення коштів на ремонт доріг, створення дієвої стратегії розвитку громади, реалізація проектів по створенню нового ЦНАПу та «Нова Українська школа» і ряд інших завдань які сьогодні стоять перед нами і над втіленням яких ми маємо спільно з народним депутатом, старостами громади та депутатським корпусом працювати, – наголосив Юрій Яремчук.

Далі депутати селищної ради перейшли до безпосереднього розгляду питаннь, що виносились до порядку денного сесії, які попередньо розглядались на засіданні постійних комісій та президії ради.

На розгляд депутатів було представлено питання затвердження звітів про виконання місцевих бюджетів за перше півріччя 2017 року Краснопільської, Угроїдської селищної, Осоївської, Самотоївської, Хмелівської та Чернеччмнської сільських рад, що об’єдналися та внесено ряд змін до бюджетів відповідних рад.

Також депутати проголосували за новий склад адміністративної комісії та затвердили положення про відділи апарату селищної ради та її виконавчих органів, заслухали інформацію про результати діяльності Охтирської місцевої прокуратури за I півріччя 2017 року, розглянули низку земельних питань та надали дозвіл на розробку проектів землеустрою тощо. Крім цього було прийнято рішення про надання матеріальної допомоги громадянам Северин Н.І., Вєєвник О.О., Білогур Н.С., Пузанову І.Й. та Рожкову І.В.

Третя сесія виявилася досить напруженою та продуктивною під час якої депутати прийняли тридцять п’ять рішень.
Інф. Краснопільської селищної ради.

 

http://krasnews.at.ua/news/vidbulas_tretja_sesija_krasnopilskoji_selishhnoji_radi_ob_ednanoji_teritorialnoji_gromadi/2017-08-14-8220
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: