Xaй живe кoзaцькa вoля, xaй живe кoзaцький дyx!

96578898.jpg

Україна сьогодні – незалежна держава. Українські Збройні Сили покликані охороняти рідну землю. І служать наші хлопці сьогодні Батьківщині. Служити їй – справа честі і обов’язку.

Весело та сердечно привітали чоловіків села Миропілля та всіх жителів, які завітали на свято учасники художньої самодіяльності. Не забуті були і ті, хто в даний час захищає нашу Батьківщину.

Чарівними голосами вітали солісти Миропільського БК: І. Махно, С. Денисенко, О.Заїка, В. Овчаренко, А. Логвин, В.Степченко, А.Березовська, Є.Коломійченко, Н. Бортник. Також власну поезію “Герої Батьківщини” подарувала Фоменко Тетяна, а гурт “Миропільчанки” із запальними піснями звеселяли присутніх в залі. Чудовими танцями “Як у нас на Україні” та “Морячка” вітав танцювальний колектив під керівництвом Н. М. Кулик. Концерт пройшов весело та святково. По закінченню на гостей чекала запальна дискотека. Всі присутні отримали задоволення.

50277241.jpg

35162705.jpg

33299178.jpg

70938729.jpg

Працівники Будинків культури: О.М.Дзись, Т.П.Степченко та І. І. Махно висловлюють подяку всім, хто брав участь у цьому святі.
Т.Степченко,
І.Махно.

Є новини, цікаві теми? Пишіть [email protected] Телефонуйте 050-064-94-14

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: