Пpeзeнтaцiя aбeтки-eнциклoпeдiї Лeoнiдa Ушкaлoвa «Шeвчeнкo вiд A дo Я»

64282600

До уваги земляків у Харкові:

До Шевченківських днів. Презентація абетки-енциклопедії Леоніда Ушкалова «Шевченко від А до Я» (Харків)

Дата події: 10.03.2017, 18:30

Книгарня «Є» та «Видавництво Старого Лева» до Шевченківських днів запрошують на презентацію абетки-енциклопедії Леоніда Ушкалова «Шевченко від А до Я», яка відбудеться 10 березня. Початок – о 18.30. Модератор – Ростислав Мельників.

>«Шевченко від А до Я» – продовження серії абеток-енциклопедій «Видавництва Старого Лева», у якій відомих діячів української культури показано з неочікуваного й дуже людяного боку. Це неймовірної краси арт-бук для родинного читання, завдяки якому і діти, і дорослі дізнаються не лише біографію талановитого живописця, ґравера, прозаїка, драматурга, співака, актора, скульптора, фотографа Тараса Шевченка, а полюблять його так, як можна любити друзів. Адже цікавим та близьким Тараса Шевченка роблять не тільки (і не стільки) біографічні дати – народився, виріс, написав, помер – а значно інтимніші речі: смаки, думки, уподобання… Яка була улюблена пора року у Шевченка? У які очі він полюбляв заглядатися – карі, блакитні, а, може, зелені? Про що він думав, дивлячись на зорі? Про все це є у книжці, яка впорядкована за ключовими словами, розміщеними за абеткою. Кожне слово (кіт, чай, зорі, тополя, Україна і т.д.) – ключ до життя Шевченка.

«Ця книжка – це яскрава картина життя, сповнена світла, радості, любові, віри й надії, а ще – відкритості до світу, – говорить Леонід Ушкалов. – І мені здається, художниця Анастасія Стефурак дуже тонко відчула оцю мою основну настанову й зуміла втілити її у просто розкішний візуальний ряд. Я давно мріяв про таку книжку».

Адреса книгарні «Є»:
м.  Харків, вул. Сумська, 3,
метро «Історичний музей».

Тел.:  (057) 717 03 99

Вхід вільний.

Медіапартнер заходу – тижневик «Український тиждень».

Джерело:
http://book-ye.com.ua/do-shevchenkivskyh-dniv-prezentatsiya-abetky-entsyklopediji-leonida-ushkalova-shevchenko-vid-a-do-ya-harkiv/
3 березня 2017 року, 08:35
До Шевченківських днів. Презентація абетки-енциклопедії Леоніда Ушкалова «Шевченко від А до Я» (Харків)

 

http://krasnews.at.ua/news/do_shevchenkivskikh_dniv_prezentacija_abetki_enciklopediji_leonida_ushkalova_shevchenko_vid_a_do_ja_kharkiv/2017-03-06-7476
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: