ПPO ЗAБEЗПEЧEННЯ ТВEPДИМ ПAЛИВOМ CIМEЙ УЧACНИКIВ AТO

13811051

Під керівництвом голови райдержадміністрації Юрія Яремчука пройшла нарада з питань забезпечення твердим паливом сімей учасників АТО.

Відповідно до «Обласної програми соціального захисту населення на 2013–2016 роки» затвердженої рішенням Сумської обласної ради від 07.06.2013 (зі змінами) в районі проводиться забезпечення твердим паливом (дровами) сімей учасників антитерористичної операції за рахунок коштів обласного бюджету.

За словами заступника начальника управління соціального захисту населення Краснопільської РДА Оксани Придатко у липні поточного року управлінням з ДП «Краснопільське лісове господарство» та ДП «Краснопільський агролісгосп» були укладені договори на забезпечення дров 99 сім’ям учасників антитерористичної операції на суму 198,0тис.грн. та через систему державних закупівель «Prozorro» укладений договір з КП «Паливокомуненерго» на забезпечення 72 сімей учасників АТО торфобрикетами на суму 139,6 тис.грн.

Викликало занепокоєння керівника району Юрія Яремчука ситуація щодо постачання торфобрикетів КП «Паливокомуненерго», договір з яким було розірвано, з ініціативи постачальника, в зв’язку із збільшенням відпускної ціни на торфобрикети. Тому, у вересні поточного року були укладені додаткові угоди з ДП «Краснопільське лісове господарство» та ДП «Краснопільський агролісгосп» на забезпечення дровами сімей учасників АТО, які не отримали твердого палива.

У поточному році 222 сімей учасників АТО потребують забезпечення твердим паливом, з яких 121 сім’ям уже завезено на суму 242 тис.грн. та 48 сім’ям дрова будуть завезені найближчім часом. На сьогодні проводиться робота по укладенню додаткових договорів по забезпеченню 52 учасників АТО на суму 104 тис.грн., які виділені сесією Сумської обласної ради.
Інформація Краснопільської РДА

Джерело: Краснопілля 04_kray_logo
http://krasnews.at.ua/news/pro_zabezpechennja_tverdim_palivom_simej_uchasnikiv_ato/2016-10-18-6923

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: