Пpикopдoнники зaтpимaли УAЗ з тoвapaми нapoднoгo cпoживaння

 

32234249.jpg

 

Прикордонники Сумського загону продовжують вживати системних заходів, направлених на протидію протиправній діяльності на державному кордоні України.

Військовослужбовці відділу «Краснопілля» в рамках проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2017» попередили спробу незаконного переміщення через українсько-російський кордон товарів народного споживання.

Прикордонний патруль, який ніс службу неподалік від кордону в районі н.п. Грабовське, що у Краснопільському районі, помітив рух транспортного засобу в бік державного кордону. При наближенні прикордонного наряду, водій в безпосередній близькості від держрубежу залишив автомобіль, вдався до втечі в тил України та зник в н.п. Грабовське.
Оглянувши автомобіль марки УАЗ без номерних знаків охоронці кордону виявили в ньому 4 рулони руберойду та 8 картонних коробок, в яких знаходилися біля 100 шт. балонів «Refrigerant R-134» ємністю 1 л кожний з рідиною для заправки охолоджувальних систем – фреон.

53028355.jpg

Попередньо встановлено, що правопорушник мав намір незаконно перемістити даний вантаж на територію Росії.
Наразі транспортний засіб разом з вантажем доставлений до прикордонного підрозділу, встановленим порядком буде переданий працівникам фіскальної служби. Тривають оперативно-розшукові заходи щодо встановлення осіб, можливо причетних до вказаної протиправної діяльності.
Підготував Роман Ткач
http://krasnews.at.ua/news/prikordonniki_zatrimali_uaz_z_tovarami_narodnogo_spozhivannja/2017-09-27-8465

Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: