ЩOБ БУВ CТIЛ I НA CТOЛI

29367935

Волонтери, які вже не раз побували у воїнів, постійно спілкуються з ними в телефонному режимі, добре знають, що саме потрібно бійцям. Саме відвідини захисників допомагають на місці зорієнтуватись у їх потребах, на які у мирному житті мало звертаємо уваги, як наприклад, звичні у нашому побуті речі – столи і лавки. Для солдат ними слугують ящики з під набоїв і снарядів, пеньки, двері. Влітку з цим проблем немає, а ось взимку нестача «меблів» відчувається. Всі ці спостереження волонтери з ГО «Краснопілля» «брали на олівець», щоб при нагоді допомогти у вирішенні цих проблем.
00562366.jpg
І ось маємо приємну нагоду повідомити, що завдяки спільним зусиллям вдалося виготовити кілька столів і лавок, які незабаром будуть доставлені в одну із військових підрозділів, де несуть службу наші земляки.

А щоб було що ставити на столи, волонтери почали збирати продукти харчування для наших воїнів і вже побували в Угроїдах, де впродовж місяця тривала акція із збору продуктів тривалого вжитку, оголошена Іллінською православною громадою.

«Можна сказати, що ця благодійна акція ввійшла в традицію Іллінської громади. Відбувається вона вже не перший рік і має свої результати. Жителі Угроїд, Наумівки та Тур’ї діляться зібраними плодами нового урожаю: приносять в храм овочі, власноруч приготовлену консервацію, зібраний мед, а хто приносить і придбані в магазині пакети муки, засипок, цукру тощо. Кожен по своїх можливостях, але головне, що об’єднує всіх учасників цієї благородної справи: роблять вони це від щирого серця», – говорить настоятель Іллінського храму протоієрей Сергій Зеленський.

Краснопільські волонтери щиро вдячні Іллінській православній громаді, а також активістам місцевого ГО «Відродження Угроїд» за надану допомогу, підприємствам ДП «Краснопільський лісгосп» (директор В. В. Мороз), ТОВ «Хвиля» (директор В. І. Змисля) та ТОВ «Псьол» (директор М. П. Калініченко), які з початку воєнних дій на Донбасі підтримують наших хлопців-захисників.

Ми ж вкотре нагадуємо, якщо бажаєте допомогти чимось землякам, які сьогодні несуть службу в зоні АТО, телефонуйте 096-97-42-450 (В. А. Лавріненко).

Реквізити ГО “Краснопілля”: р/р 260033102984.
код 35906531,
МФО 337568.

Назва банку: ТВБВ №10018/041 філії Сумського обл. управління АТ «Ощадбанк».

http://krasnews.at.ua/news/shhob_buv_stil_i_na_stoli/2016-09-26-6842

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: