Тaтo, мaмa, я -дpyжнa ciм’я

79548147

В Угроїдському ДНЗ наші родини показали справжній приклад єднання та взаєморозуміння, взявши участь у веселому святі “Тато, мама я – дружна сім’я”. Назва дійства говорить сама за себе, поєднавши і спорт, і розваги, і здорову конкуренцію. Свято стало одним із найулюбленіших для дітей та дорослих. Адже за щоденними клопотами родині не так вже й часто трапляється нагода разом провести час, дружньо позмагатися і відчути себе єдиною командою.

Тому на першому плані – як спортивна основа, так і пропаганда сімейних цінностей. Для кожного з нас сiм’я – любов, порозумiння, турбота, затишок, злагода, скарб, який повинен кожен отримати i зберегти в своєму життi.
Участь у заході взяли вихованцi дитячого садочку Анастасiя Маншилiна, Тетяна Рева, Олександр Жданов i Богдан Комендант разом iз своiми родинами. Різні за інтересами, вподобаннями, професіями дорослі не втратили найголовнішого: молодечого запалу і таланту повертатися в дитинство.

Цi сім’ї – по-справжньому цікаві. Дiти разом з дорослими приймали активну участь у запропонованiй розважальнiй прграмi. Кожна iз команд мала своїх вболiвальникiв, якi гучними оплесками пiдбадьорювали своїх фаворитiв. Своє вмiння в спритностi, влучностi, швидкостi, iмпровiзацii показала кожна iз команд , за що отримувала бали -“iскорки”.
Варто зазначити, що поразок не було. Адже чи можна програти, коли отримуєш безліч позитиву? Звичайно, ні!
Крім того, кожен учасник отримав подяку та подарyнковий сувенiр вiд Угроїдського дитячого садочку.

Вiд iменi батькiв та дiтей висловлюемо слова вдячностi за старання, доброту, турботу всьому трудовому колективу Угроїдського ДНЗ. Дякуємо Вам за чудовоi свята, за море позитиву, дарованного нам. Бажаємо трудової наснаги, добра та затишку у Ваших родинах.
З повагою вихованцi i їх батьки Угроїдського ДНЗ.

 

http://krasnews.at.ua/news/tato_mama_ja_druzhna_sim_ja/2017-02-22-7417
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: