В Укpaїнi з’явитьcя Дeнь дoбpoвoльця

72779268

Верховна Рада України прийняла постанову про створення нового свята – Дня добровольця. Відповідне рішення підтримав 231 народний депутат на засіданні у вівторок, 17 січня. День українського добровольця вирішено заснувати 14 березня.

Постанова ВР рекомендує Кабміну протягом місяця розробити і затвердити план офіційних заходів до Дня українського добровольця.

Хотів привітати із новим святом Самотоївського сільського голову, добровольця Івана Перерву, зателефонував, а той виявляється… знову добровольцем поїхав на Схід.

На питання, а як же робота, Іван Миколайович повідав, що взяв «атошну» відпустку і разом з побратимами з Сумщини вирушив на ротацiю в ДУК ПС, нині у складі окремої тактичної групи ДУК ПС ім. капітана Воловика перебуває на бойовій базі ПС неподалік Мар’їнки.

«Кожен сам у праві розпоряджатися власною відпусткою, яка дається йому згідно із законодавством. Я вирішив використати її саме так – підмінити хлопців із «правого сектора» на бойових позиціях. Щодо встановлення на державному рівні Дня добровольця – це правильний крок на зустріч тим хлопцям, які вже не один рік воюють на сході, не маючи при цьому жодних державних гарантій і визнання».

На останок Іван Перерва від бійців підрозділу 20 ої резервної сотні ДУК , представників НВР ПС Сумщини висловлює щиру подяку за допомогу Добровольчому руху. СББ тил Суми, В. Лаврик, О. Кудіну, В. Шилову, М. Клочку, В. Чигринцю, М. Баранову, В. Швачичу, В. Кульбачному, Т. Грінько, М. Сологубовській, І. Мусурівському, О. Кунцю, О. Моїсеєнку, І. Демченку, В. Змислі, А. Броварнику, підприємцям м.Конотоп та Білопілля, Ю. Швидкому, В. Поцелуєву, О. Величко, О. Куксі, А. Герману, С. Котляренку, В. Вороніну та всім тим, хто проявив свою небайдужість.

А ще отримали від Івана Перерви ось ці два знімки. Щодо першого, то тут все зрозуміло, а ось другий може стати справжньою знахідкою для російських пропагандистів, лише підпис придумати «правильний», наприклад «правосеки разделывают распятого мальчика». Насправді ж цей кабанчик – подарунок до свят захисникам від волонтерів.

http://krasnews.at.ua/news/v_ukrajini_z_39_javitsja_den_dobrovolcja/2017-01-21-7295
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: