Зaciдaння пocтiйнoї кoмiciї paйoннoї paди з питaнь мoлoдi, ocвiти, кyльтypи, oxopoни здopoв’я тa coцiaльнoгo зaxиcтy нaceлeння

 

 

 

8.08.2017 відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення з метою попереднього вивчення профільних питань, включених до порядку денного 18 сесії районної ради сьомого скликання.

На порядок денний було винесено наступні питання:

1. Про програму розвитку фізичної культури і спорту в Краснопільському районі на 2017-2020 роки.
2. Про затвердження Статуту Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ст. в новій редакції та Положення про філію.
3. Про припинення юридичної особи – Краснопільська вечірня школа Краснопільської районної ради Сумської області.
4. Про погодження кандидатури на посаду директора Хмелівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Краснопільської районної ради Сумської області.
5. Про втрату чинності рішень районної ради:
5.1 “Про районну цільову програму щодо реалізації державної політики у сфері наркотиків на 2016 рік” від 08.07.2016.
5.2 “Про районну програму боротьби з онкологічними захворюваннями на період до 2016 року” від 19.05.2011.
6. Про затвердження Положення та структури Краснопільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (нова редакція).

Головував на засіданні комісії Геннадій Анцибор, присутніми були голова районної ради Віталій Савоненко та його заступник Іван Гавенко.

По всіх питання члени комісії заслухали доповідачів, які зазначили основну мету винесення даних питань на розгляд чергової сесії районної ради. Активно обговорювалася програма розвитку фізичної культури і спорту в Краснопільському районі на 2017-2020 роки. Так, голова районної ради Віталій Савоненко, досконало вивчивши проект програми, вніс пропозицію про доповнення пункту 3.4. Додатку 2 до Програми словами: “Забезпечення виплати 2 іменних стипендій голови Краснопільської районної державної адміністрації та голови районної ради талановитим спортсменам району”. Доповнення вищезазначеного змісту беззаперечно підтримано всіма членами комісії.

За результатами розгляду питань прийнято відповідні висновки про погодження проектів рішень та внесення їх на розгляд 18 сесії районної ради.
Інф. районної ради

 

http://krasnews.at.ua/news/zasidannja_postijnoji_komisiji_rajonnoji_radi_z_pitan_molodi_osviti_kulturi_okhoroni_zdorov_ja_ta_socialnogo_zakhistu_naselennja/2017-08-08-8194
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: