Пропозиції до форуму

Пропозиція до створення окремого розділу форуму
Друг форума
Mister
Краснопілля
41 день назад
Хочу внести пропозицію що до створення окремого розділу форуму де Краснопільчани могли б поділитися думками стосовно діяльності органів місцевого самоуправління. Якщо на Україні відбудеться реформа і органам місцевої влади нададуться виключні повноваження в розподілі місцевого бюджету і інші преференції, то саме на часі розпочати обговорення яким чином розбудувати взаємовідносини місцевої громади з органами місцевого самоуправління. Як на мою думку, то існуюча форма роботи не надає абсолютно ніяких інструментів впливу громаді на "мера" та його свиту. Я не маю га увазі "мера"- особу, яка сьогодні "керує" Краснопіллям, а взагалі - як посаду. На мою думку добробут місцевих жителів залежить від того, якої якості набуде команда органу самоуправління. Ну надалі я звичайно викладу свою думку з цього приводу, а сьогодні прошу адміністраторів створити окремий розділ форуму з назвою "Місцеве самоуправління" чи щось подібне.Додано через 10 хвилинЩе хочу запропонувати звернути увагу адміністраторам порталу на 5 колонку сайту. Я вважаю, що вона має вигляд якогось баласту, і питання еліти доволі не однозначне. Я можу не погоджуватися, чи може хто другий, а от краще 5 колонкою розмістили б новини форуму, хоча щось тут слабувато з активністю, але нині діюча 5 колонка взагалі мертва та і не дуже на мій погляд доречна.
Форумщик
Viktoria
Днепропетровск
36 днів назад
Поддерживаю предложение Мистера по поводу пятой колонки. На самом деле новости форума более актуальны
Можно на это место переместить объявления, возможно, там на них будут больше обращать внимание .
Редагувалось: 1 раз (Останній: 23 липня 2014 у 14:35)
Надежда умирает последней!
Друг форума
Mister
Краснопілля
41 день назад
Що за пошесть на сайти пішла? Досі не працює Край Слободжанський. На мою пропозицію буде хто реагувати? По 5 колонці ну хоча би вже так.
Адміністратор
Юрій Чернієвський
Краснопілля
20 днів назад
Відреагуємо - назву потрібно придумати! "Краснопільскі органи місцевого самоврядування" - може так? smile Хоча в нас вже є розділ "Краснопільська селищна рада" - може не потрібно ще створювати?
Редагувалось: 1 раз (Останній: 29 липня 2014 у 20:37)
Форумщик
Viktoria
Днепропетровск
36 днів назад
Немного неудобно и долго искать на форуме раздел "Краснопільська селищна рада". Может, как-то изменить структуру форума для более простого поиска?
Надежда умирает последней!
Перейти на форум:
Швидка відповідь
Щоб писати на форумі, зареєструйтеся або авторизуйтеся.