Пропозиції до форуму
Пропозиція до створення окремого розділу форуму
#1 - 23 липня 2014, Середа
|
|
Друг форума
Краснопілля
41 день назад
|
+2
Хочу внести пропозицію що до створення окремого розділу форуму де Краснопільчани могли б поділитися думками стосовно діяльності органів місцевого самоуправління. Якщо на Україні відбудеться реформа і органам місцевої влади нададуться виключні повноваження в розподілі місцевого бюджету і інші преференції, то саме на часі розпочати обговорення яким чином розбудувати взаємовідносини місцевої громади з органами місцевого самоуправління. Як на мою думку, то існуюча форма роботи не надає абсолютно ніяких інструментів впливу громаді на "мера" та його свиту. Я не маю га увазі "мера"- особу, яка сьогодні "керує" Краснопіллям, а взагалі - як посаду. На мою думку добробут місцевих жителів залежить від того, якої якості набуде команда органу самоуправління. Ну надалі я звичайно викладу свою думку з цього приводу, а сьогодні прошу адміністраторів створити окремий розділ форуму з назвою "Місцеве самоуправління" чи щось подібне.Додано через 10 хвилинЩе хочу запропонувати звернути увагу адміністраторам порталу на 5 колонку сайту. Я вважаю, що вона має вигляд якогось баласту, і питання еліти доволі не однозначне. Я можу не погоджуватися, чи може хто другий, а от краще 5 колонкою розмістили б новини форуму, хоча щось тут слабувато з активністю, але нині діюча 5 колонка взагалі мертва та і не дуже на мій погляд доречна.
|
#2 - 23 липня 2014, Середа
|
|
Форумщик
Днепропетровск
36 днів назад
|
+1
Поддерживаю предложение Мистера по поводу пятой колонки. На самом деле новости форума более актуальны
Можно на это место переместить объявления, возможно, там на них будут больше обращать внимание . Редагувалось: 1 раз (Останній: 23 липня 2014 у 14:35)
Надежда умирает последней!
|
#3 - 24 липня 2014, Четвер
|
|
Друг форума
Краснопілля
41 день назад
|
+2
Що за пошесть на сайти пішла? Досі не працює Край Слободжанський. На мою пропозицію буде хто реагувати? По 5 колонці ну хоча би вже так.
|
#4 - 29 липня 2014, Вівторок
|
|
Адміністратор
Краснопілля
20 днів назад
|
+1
Відреагуємо - назву потрібно придумати! "Краснопільскі органи місцевого самоврядування" - може так?
![]() Редагувалось: 1 раз (Останній: 29 липня 2014 у 20:37)
|
#5 - 29 липня 2014, Вівторок
|
|
Форумщик
Днепропетровск
36 днів назад
|
0
Немного неудобно и долго искать на форуме раздел "Краснопільська селищна рада". Может, как-то изменить структуру форума для более простого поиска?
Надежда умирает последней!
|
Швидка відповідь
Щоб писати на форумі, зареєструйтеся або авторизуйтеся.