АКЦІЯ «Серце до серця» – «Почуй світ!»

Найцінніший скарб для кожної людини — це здоров’я. Яке щастя зустрічати вранішнє сонечко, бачити щасливе обличчя мами, милуватися красою української природи! На жаль, багато діток позбавлені такої можливості.

По всіх регіонах України у період з 2 по 22 квітня 2018 року проходитиме ХІІІ Всеукраїнська благодійна акція ВБФ «Серце до серця» – «Почуй світ!», головною метою якої є збір коштів на придбання медичного обладнання для дитячих лікарень для дітей з вадами слуху.

Акція відбувається тринадцятий рік поспіль і за цей час уже встигла набути загальнонаціональної підтримки. За дванадцять років діяльності фонду обласним дитячим лікарням було передано медичне обладнання на загальну суму майже 32 мільйони гривень.

Не залишаються осторонь благородної справи і заклади освіти Краснопільської селищної ради. Всі школи, дитячі садки та навчально-виховні комплекси отримали матеріали для проведення акції та активно планують волонтерську роботу з учнями та батьками. «Серце до серця» – це подія, яка збирає всіх добрих і щирих людей, які хочуть допомогти дітям. А допомога – це більше, ніж слова….

Просимо долучитися до проведення акції, яка проходитиме цьогоріч під гаслом «Почуй світ!».
Рахунок для благодійних внесків:  р/р 2600501306399 в Київському Відділенні Центральної Філії ПАТ «КредоБанк», МФО 325365, ЄДРПОУ 34354227, призначення платежу: «Для Сумської області.  Благодійний внесок на придбання медичного обладнання».

Контактна особа: Мостова Аліна Юріївна – координатор акції в Краснопільській селищній раді  т. 7-12-36.

Поділитися цим:
Loading Likes...

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: