ДEПУТAТИ УCIX ФPAКЦIЙ – ЄДНAЙТECЬ!

83246947

50940954.jpg

Представники інтересів громади Краснопільського району в обласній раді обговорили з районним керівництвом проблеми та перспективи життєдіяльності району.

10 грудня 2017 року відбулася нарада з питань розвитку Краснопільського району за участі депутатів Сумської обласної ради голови Краснопільської райдержадміністрації Юрія Яремчука, заступника голови правління ПАТ «Сумигаз» Олега Остапенка та заступника генерального директора ОКАП «Сумиоблагроліс» Олександра Будника. Участь в нараді, яка пройшла у форматі змістовного і конструктивного діалогу приймав також голова районної ради Віталій Савоненко.

Очільники району розповіли про здобутки та поділилися проблемами району. Мова йшла про підтримку Сумською обласною радою проектів райдержадміністрації, які прийматимуть участь у конкурсі Державного фонду регіонального розвитку у 2017 році. Зокрема увага була акцентована на таких проектах, як реконструкція районного Палацу культури, капітальний ремонт приміщення стаціонарного відділення центральної районної лікарні, капітальний ремонт Краснопільської загальноосвітньої школи. Окремим пунктом розглядалося питання закладення парку ім. Леоніда Жаботинського. Зі свого боку обласні депутати обіцяли повною мірою використати надане їм право відстоювати інтереси громади, координувати зусилля задля покращення умов та якості життя населення Краснопільщини. Поряд з цим учасники зустрічі обговорили питання реконструкції стадіону «Колос».

88457859.jpg

Далі Юрій Яремчук та Віталій Савоненко разом з депутатами обласної ради відвідали районний Палац культури, де вони оглянули нові крісла та теплові електрокалорифери, які будуть встановлені в великому залі.

Цього ж дня Юрій Анатолійович, Олег Миколайович, Олександр Анатолійович та Віталій Олексійович передали на баланс Краснопільської дитячо-юнацької спортивної школи силові тренажери (9 одиниць) придбані за рахунок коштів виділених їм на здійснення депутатських повноважень, які вже на весні цього року будуть встановлені на території стадіону «Колос». Як зазначалося в минулих матеріалах, цей спортивний об’єкт в майбутньому планується перетворити на повноцінний спортивний дозвіллєвий комплекс, для громадян різних вікових категорій. На даний час замовлено відповідний проект реконструкції даного стадіону. Планується оновити трибуни, встановити дитячий майданчик, замінити огорожу тощо.

Депутати обласної ради та представники районної влади висловили сподівання, що найближчим часом сплановане знайде своє практичне втілення, будуть реалізовані інвестиційні проекти, які ще довгий час будуть слугувати всім мешканцям Краснопільського району.

 

http://krasnews.at.ua/news/deputati_usikh_frakcij_ednajtes/2017-01-12-7260
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: