До уваги мисливців Краснопільщини!

Державне підприємство « Краснопільське лісове господарство» вітає Вас з відкриттям сезону полювання на пернату дичину, хутрових звірів та диких парнокопитних.

Витяг з наказу № 134-АГ від 25.07.85р « Про термін і порядок здійснення полювання на пернату дичину на території мисливських угідь ДП «Краснопільське лісове господарство» в мисливському сезоні 2018р.

Дозволити полювання на гуску сіру, білолобу велику,гуменника,

качок (крім гоголя, черні білоокої, савки, огара, галагаза, гаги звичайної, лутка, крохалів, черні червонодзьобої, нерозня, креха середнього, каменярки, казарки білощокої та червоноволої ),

лиску, куликів (крім кулика сороки, ходуличника, шилодзьобки, кроншнепів, чайки, лежня, дирохвостів, поручайника, крем”яшника, чорниша,перевізника, фіфі, зуйків морського, малого, великодзьобого, галстучника, пісочників, плавунців, баранця великого), голубів (крім голуба синяка),на перепела у дозволених мисливських угіддях лісгоспу — з 18-ї години 4 серпня до 28 жовтня 2018 р включно.

2. Встановити такі дні полювання—субота,неділя й середа, а для мисливців з собаками лягавих порід і спанієлями (за винятком полювання на гусей) додатковий день полювання — четвер.

3. Встановити норму відстрілу пернатої дичини на одного мисливця за день полювання, але не більше:

Качок-5 голубів-10 куликів -10

Гусей-3 лисок-6 перепілок-15

4. Полювання дозволити по відстрілочних картках ДП Краснопільське лісове господарство, реалізація яких проводиться Краснопільським лісництвом .

Відстрілочні картки на добування пернатої дичини видавати мисливцям відповідно до пропускної спроможності мисливських угідь, визначеної на сезон полювання.

Допускати до полювання лише тих мисливців, які мають посвідчення мисливця та контрольну картку обліку добутої дичини і порушень правил полювання на мисливський сезон 2018- 2019 р.р. з відміткою про сплату державного мита, відстрільні картки та інші необхідні документи на право полювання, передбачені Законом України « Про мисливське господарство та полювання».

7. Допускати до полювання лише тих мисливців , які мають посвідчення мисливця та контрольну картку обліку добутої дичини і порушень правил полювання на мисливський сезон 2018-2019 років з відміткою про сплату державного мита.

Шановні панове мисливці!. Будь-ласка дотримуйтеся правил полювання, техніки безпеки, поводження зі зброєю під час здійснення полювання та пожежної безпеки, незалежно від результату полювання . Бажаємо Вам повернутися до сімей цілими і неушкодженими, з гарним настроєм. Успіху Вам. Ні пуху-ні пера !

Прес-служба ДП « Краснопільське лісове господарство»

Поділитися цим:
Loading Likes...

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: