ДO УВAГИ ЖИТEЛIВ КPACНOПIЛЬCЬКOЇ CEЛИЩНOЇ PAДИ!

34993759

На численні звернення громадян з питання ремонту вуличного освітлення селищна рада просить негайно повідомляти про поломку за тел.. 7-52-28, 7-11-90! 


Від моменту поломки освітлення до повідомлення про це в селищну раду депутатом чи жителями вулиці проходить як правило від 5 і більше діб. Селищна рада відразу ж звертається до філії «Краснопільський РЕМ» з проханням встановити причину відсутності освітлення, на що витрачається ще до 7 днів.

В філії «Краснопільський РЕМ» відсутній запас матеріалів для заміни тих, що вийшли з ладу. Для проведення процедури закупівлі матеріалів проходить ще 7-10 діб. Після надання філії «Краснопільський РЕМ» матеріалів та листа з проханням їх замінити близько 3 діб іде на підготовку філією «Краснопільський РЕМ» договору та рахунку до оплати за проведення робіт, близько 3 діб іде на проведення платежу селищною радою і лише після отримання коштів протягом 7 діб філією «Краснопільський РЕМ» усувається несправність.

Тобто, реально, з моменту фіксування в селищній раді інформації про несправність вуличного освітлення на його ремонт без закупівлі матеріалів потрібно до 7 діб, в разі заміни електрообладнання – до 30 діб.

Просимо з порозумінням відноситись до тимчасових незручностей з питання вуличного освітлення та бути активними і відразу повідомляти про проблеми з освітленням депутата або селищну раду!
Виконавчий комітет

 

http://krasnews.at.ua/news/do_uvagi_zhiteliv_krasnopilskoji_selishhnoji_radi/2017-03-27-7564
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: