ДOЛЯ ЗEPНA – В НAДIЙНИX PУКAX

53352000

Липень в Україні – традиційний початок жнив, коли весь аграрний сектор розпочинає свою кропітку і найбільш відповідальну роботу. Хліборобська сфера – це не лише безкраї поля та сільськогосподарська техніка. Сюди можна віднести цілий комплекс процесів, що виконують ланцюжок повного циклу виробництва продуктів харчування: від зібраної зернинки до потрапляння в руки кінцевого користувача.
59962596.jpg

Початок жнив відзначив і колектив Краснопільського хлібоприймального підприємства. До крупного заготівельного підприємства приїхала дебютна у сезоні вантажівка із зерном нового врожаю Краснопільщини. Перша ластівка – урожай від ТОВ «Берегиня-Агро» (с. Покровка). З цієї нагоди водія-щасливця Олександра Вікторовича Білоковаленка за традицією короваєм та шампанським привітали працівники ХПП на чолі із його директором Іваном Мусурівським.
За словами керівника підприємства Івана Афанасовича, колектив елеватора гідно підготувався до початку збиральних робіт, тут готові приймати зерно цілодобово.

– До приймання зерна підготувались повністю, – проводячи невеличку екскурсію підприємством, розповідає І. А. Мусурівський. – Лабораторія, все обладнання сертифіковані, здійснено перевірку ваг, побілено склади. – Оскільки щорічно перед хліборобами Краснопільщини і не тільки, ставиться завдання закінчити жнива в короткий термін, намагаємося, щоб в роботі не було навіть найменших простоїв.

37860773.jpg

Для збільшення швидкості обробки тривають роботи по спорудженню двох зерноочисних машин (сепараторів), додаткових авторозвантажувачів. Все це дасть змогу збільшити наші потужності.

80190945.jpg

Контроль над якістю здійснюють працівники лабораторії – завідуюча Наталія Григорівна Тихобаєва, технік-лаборант Олена Вікторівна Упирова, які скрупульозно досліджують кожну машину з зерном, зайняті визначенням засміченості зерна, від цього показника багато в чому залежить і вартість вантажу.

– Колектив на хлібоприймальному пункті – працьовитий і відповідальний. Це стосується і старшого майстра Наталії Василівни Гоч, майстрів Андрія Васильовича Осадчого та Олексія Володимировича Над’ярного – розповідає директор. – Кожен чітко знає свої професійні обов’язки. Наше підприємство має всі переваги: ціни на послуги у нас найнижчі в області, воно сертифіковане, поруч залізнична станція, люди у нас перевірені, тож за якість і збереження врожаю можна не хвилюватися.

http://krasnews.at.ua/news/dolja_zerna_v_nadijemkh_rukakh/2016-07-18-6617

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: