Кpacнoпiльcьким paйoнним цeнтpoм зaйнятocтi пpoвeдeнo Дeнь вiдкpитиx двepeй.

44645110

 

У кожного в житті настає момент, коли постає важливе питання – ким бути, яку професію обрати? Часто молоді люди обирають професію, яка не відповідає їх інтересам, нахилам та вподобанням. Іноді вони обирають так звані престижні й високооплачувані професії, за фінансовою спроможністю батьків чи іншими критеріями. Але, як відомо, правильний вибір професії зумовлює моральне задоволення, позитивну самооцінку, високу продуктивність праці, якість продукції. Він є точкою, в якій сходяться інтереси особистості та суспільства, поєднання особистих і загальних інтересів.

Тому задача спеціалістів служби зайнятості заключається в інформуванні молоді про зміст та перспективи розвитку професій, форми та умови їх здобуття, потреби ринку праці в кадрах, вимоги професій до особистості.
18 травня до центру зайнятості завітали учні Краснопільської гімназії та роботодавці району.

Відкрила захід директор центру зайнятості Г.Акименко, яка розповіла про ситуацію на ринку праці, особливості працевлаштування в сучасних умовах, потребу в працівниках, соціальних гарантіях, що передбачені сучасним законодавством, про послуги, які надаються службою зайнятості молоді та роботодавцям.

Також перед молодими людьми виступили роботодавці району і розповіли про професії, які потрібні в торгівлі, сільському господарстві та в галузі охорони здоров’я населення, про перспективи розвитку цих галузей.
Наприкінці проведено екскурсію по приміщенню центру зайнятості,учні переглянули матеріали про навчальні заклади Сумщини, переглянули соціальні ролики, які розповідають молоді про важливість обрання своєї майбутньої професії.
Краснопільський РЦЗ

 

http://krasnews.at.ua/news/krasnopilskim_rajonnim_centrom_zajnjatosti_provedeno_den_vidkritikh_dverej/2017-05-23-7815
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: